امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور پخت کالزون(Calzone) مرغ و ریحان
#1
[عکس: chicken-calzones-ck-1860105-x.jpg]

غذای ایتالیایی بسیار آسان و هیجان انگیزی که با گوشت مرغ آماده شده و کالری پائینی دارد.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت


کالزون (Calzone) را میتوان با هر ترکیبی از مواد که مورد پسند خانواده شماست پر کرد. ترکیب مرغ و ریحان در عین حال که کم کالری و خوش عطر است در زمان بسیار کوتاهی نیز آمادهمیشود. این کالزون برای افرادی که محدودیت مصرف گوشت قرمز دارند نیز کاملا مناسب است. با این میزان مواد 4 عدد کالزون (Calzone) بدست میآید که برای 4 نفر کافیست.
کالری این غذا: 459 کیلوکالری، میزان انرژی حاصل از چربی: 14 درصد، چربی: 7. 1 گرم (چربی اشباع: 1. 8 گرم، چربی غیر اشباع: 1. 4 گرم)، پروتئین: 39. 1 گرم، کربوهیدرات: 56. 4 گرم، فیبر: 3 گرم، کلسترول: 74 میلیگرم، آهن: 3. 7 میلی گرم، سدیم: 919 میلی گرم و کلسیم: 111 میلی گرم میباشد.
مواد لازم:
سینه مرغ چرخ شده 450گرم خمیر پیتزا
400 گرم سالسای گوجه فرنگی
¾ پیمانه پنیر موتزارلای(mozzarella) رنده شده ½ فنجان (60گرم) سیر ریز شده 2 حبه فلفل قرمز خرد شده ¼ قاشق چایخوری ریحان تازه ریز شده ¼ پیمانه روغن گیاهی به میزان لازم
طرز تهیه:



  1. فر را از قبل روی 220 درجه سلسیوس گرم میکنیم.
  2. تابه نسوز بزرگی را روی شعله متوسط گرم مینمائیم.
  3. با کمی روغن سطح تابه را چرب میکنیم و مرغ و سیر را به تابه اضافه نمائید. برای 5 دقیقه (یا تا زمانی که رنگ مرغ دیگر صورتی نباشد) تفت میدهیم.
  4. سالساو فلفل را اضافه کرده و هم میزنیم تا به خورد مرغها بروند. شعله اجاق را کم نموده و اجازه میدهیم برای 5 دقیقه مواد ریز بجوشند. (گهگاهی مواد را هم میزنیم).
  5. تابه را از روی شعله برداشته و ریحان را اضافه کرده و هم میزنیم. اجازه میدهیم مواد برای 10 دقیقه به همان حال باقی بمانند.
  6. خمیر را روی کاغذ روغنی پهن مینماییم؛ آن را به 4 قسمت مساوی تقسیم میکنیم. هر بخش را به شکل مستطیلهای 15 در 20 سانتی متری در میآوریم.
  7. مخلوط مرغ را به طور برابر بین خمیرهای مستطیل شکل تقسیم میکنیم؛ روی هر بخش 2 قاشق سوپ خوری پنیر میریزیم. یکی یکی خمیرهای مستطیل شکل را تا نیمه روی مواد تا کرده و لبه خمیرها را با فشردن (حالت نیشگون) به هم وصل مینماییم.
  8. کالزونهای را برای 12 دقیقه یا تا وقتی که طلایی شوند، در دمای 220 درجه سلسیوس در فر میپزیم.

taste.com
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت


 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پای مرغ چه خاصیتی دارد؟ صنم بانو 2 186 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خورش قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی صنم بانو 1 182 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  مرغ لیمویی آبدار و خوشمزه به روش رستورانی صنم بانو 3 153 ۱۴-۰۳-۰، ۰۶:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان