امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دست پیچ نان لواش و ماهی
#1
مواد اولیه :برای 4 نفر
تخم مرغ[عکس: 2.png]2عدد پیازچه5عدد (فقط قسمت دم) سیر[عکس: 94.png]1عدد تره فرنگی1عدد ماست2پیمانه (خامه ای) نمكبه میزان لازم فلفلبه میزان لازم پنیر2قاشق سوپخوری (خامه ای) ماهی1قوطی (تن یا كیلكا) نان3عدد (لواش) كره200گرم


[عکس: 3113]
طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغها را آبپز كرده و به همراه پیازچه، سیر و ترهفرنگی نگینی خرد كنید. ماست، نمك، فلفل و پنیرخامهای را با هم مخلوط كرده و خوب بزنید تا یكدست شوند و همراه با تنماهی در مواد بالا بریزید. نمك و فلفل را اندازه كرده، كمی هم زده و نیمساعت مواد را استراحت دهید.نانلواش را در سطح صافی گذاشته و خمیر دور آن را با چاقو ببرید. كره آبشده را روی نان بكشید و مواد را روی نان ریخته و نان را رول كنید. رولت را در فویل پیچیده و نیمساعت كنار بگذارید، سپس با چاقو برش رولتی بدهید و فویل را باز كنید.


نكات:

1) نان لواش بعد از خریداری حتماً باید در كیسه پلاستیكی باشد كه خشك نشود.
2) برای زیبایی رولت میتوانید وقتی مواد را به هم زدید در آخر كار تخممرغ و تنماهی را مخلوط كنید.
3)اگر دوست داشتید روی نانها را با ماست خامه ای بپوشانید.
4)این رول با تن ماهی لذیذ تر میشود.

منبع سایت سوران
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت


 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  عطر و بوی نان خانگی؛ برکت سفره افطار صنم بانو 2 244 ۱۱-۰۲-۰، ۱۱:۲۴ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  کتلت تن ماهی؛ سریع، راحت و خوشمزه صنم بانو 1 119 ۰۵-۰۲-۰، ۰۸:۴۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سبزی پلو با ماهی؛ غذای محبوب شب عید صنم بانو 4 139 ۳۰-۱۲-۹۹، ۰۹:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: nafas

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان