امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر سوهان بستنی
#1
Tongue 
 
دسر سوهان بستنی:
مواد اصلی: Tongue
پودر ژلاتین
۲.۵ قاشق غذا خوری
آب سرد
۱/۲ فنجان
خامه صبحانه
۳ قاشق غذا خوری
شیر
۱ لیوان
بستنی سوهانی
۳ عدد
خلال پسته
به مقدار لازم
شکر
۵-۶ قاشق غذا خوری

[عکس: f65d8000a82adbe29f065dfc953d7829SHkZgEMUsoq0ARqB.jpg]


پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
[عکس: 04de4a5e877f4d7ddab68751d4142da1isCzcEQtQuxEsiv30.jpg]

طرز تهیه:
Tongue

۱
ابتدا پودر ژلاتین رو با آب سرد حل میکنیم و ظرف رو روی بخار آب قرار میدیم تا ذرات ژلاتین کاملا در آب حل بشن و مایع شفافی بدست بیاد.
۲
داخل ظرفی دیگر خامه صبحانه رو با چنگال هم میزنیم تا کاملا از حالت لختگی دربیاد.بعد بهش شیر و شکر رو اضافه میکنیم و روی بخار کتری قرار میدیم تا کاملا گرم بشن.
۳
بعد بستنی هارو خرد میکنیم و داخل شیر میریزیم و صبر میکنیم تا بستنی ها کاملا در شیر حل بشن و مایع یکدست بشه. در اینجا میتونیم برای تقویت مزه سوهان در دسر مقداری سوهان هم بریزیم که طبیعتا زمان بیشتری برای حل شدنش در شیر احتیاجه.
۴
حالا ژلاتین رو به مایه اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم تا حل بشه در آخر هم خلال پسته رو اضافه میکنیم.
۵
قالب رو کمی با روغن مایع چرب میکنیم و مواد رو کمی که از حرارت افتاد داخل قالب ریخته و داخل یخچال به مدت پنج تا شش ساعت قرار میدیم تا کاملا ببنده.
۶
بعد با دست اطراف دسر رو کمی باز میکنیم و قالب رو به صورت وارونه روی ظرف سرو قرار میدیم و کمی سشوار روش میگیریم تا ژله از قالب جدا بشه و داخل ظرف برگرده.(مراقب باشین حرارت خیلی داغ نباشه چون ممکنه ژله آب بشه)


پاسخ
#3
نکات مهم:
میزان شکر به ذائقه شما بستگی داره بعد اضافه کردن تمام مواد میتونید بچشید اگر کم بود باز هم شکر اضافه و کاملا در مواد حل کنید.
این دسر دسری تقریبا سنگین هست.
میتونید در انتها ژله رو با خامه فرم گرفته تزیین کنید که دسر زیباتر و لذیذ تری خواهید داشت.
در نهایت میتونید مقداری پودر پسته برای تزیین بریزید.
میتونید به جای سوهان بستنی از گز بستنی استفاده کنید و در صورت تمایل کمی هم گلاب به موادتون اضافه کنید.
در صورت تزیین با پشمک ، پشمک هارو با دست بپیچید و زمان سرو در کنار دسر قرار بدید چون پشمک ها زود رطوبت دسر رو به خودشون میگیرن و خیس میشن و شکل خودشون رو از دست میدن.
سعی کنید حتما از سوهان بستنی مارک میهن استفاده کنید چون در کیفیت دسرتون خیلی تاثیر میزاره.

[عکس: b5ec37d79967c46a9b364d1ee1ab57ceHR6MkYc4TqXhJgj70.jpg]
نوش جان
 


پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue ژله بستنی arom 0 123 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
Tongue بستنی زمستونی arom 0 163 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  فالوده طالبی؛ دسر خوشمزه ایرانی صنم بانو 1 133 ۰۱-۰۳-۰، ۰۹:۴۰ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
دخترشب (۱۳-۰۹-۰, ۰۴:۲۴ ق.ظ)، arom (۱۳-۰۹-۰, ۰۹:۳۵ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان