۱۰-۱۱-۹۶، ۰۷:۱۴ ب.ظ
سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سندیهگو بود؛ درست شد. این سالاد خوشمزه در 20 دقیقه تهیه میشود. قدمت این سالاد به 100 سال پیش برمیگردد.
هفته نامه اوقات خوش: سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سندیهگو بود؛ درست شد.این سالاد خوشمزه در 20 دقیقه تهیه میشود. قدمت این سالاد به 100 سال پیش برمیگردد.
روش اول (روش اصیل و کاملا ایتالیایی سالاد سزار) زمان آماده سازی: حداکثر 30 دقیقه
مواد لازم مناسب برای 5 نفر
- کاهو تازه: 1 عدد
- نان تست: 4-3 عدد
- روغن زیتون بکر: 150 میلی لیتر
- پنیر پارمیزان: 100 گرم
- سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوی
- تخم مرغ: 1 عدد
- سیر: 2 حبه
- آب لیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری
- سس ورسترشایر: 2 قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
1- برای درست کردن این سالاد باید قسمت های سالم و تازه کاهو را انتخاب کرده، سپس برگ ها را خوب بشوییم و خشک کنیم.
2- دور نان های تست را به صورت یک قاب برش می زنیم و به کنار می گذاریم (دور نان چون خشک تر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمی کند. به همین دلیل دور نان را جدا می کنیم و از بقیه نان استفاده می کنیم) قسمت های سفید و اسفنجی نان را به ابعاد یک سانتیمتری برش داده و در تابه نچسب که آغشته به کمی روغن و سیر له شده است با حرارت ملایم، تست می کنیم.
3- برای آماده سازی سس سالاد ابتدا آب لیمو، تخم مرغ (تخم مرغ را یک دقیقه آب پز کنید)، سرکه سفید یا سرکه سیب، سس ورسترشایر، نمک و فلفل را مخلوط کرده و با همزن یا غذاساز خوب مخلوط می کنیم. بعد از حدود 5 دقیقه، کم کم شروع به اضافه کردن روغن می کنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود.
4- برای سرو این سالاد کافی است برگ های تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته، نان های تست شده و پنیر پارمیزان رنده شده را روی آن بریزید و در نهایت سس محبوب (آمریکایی ها و اروپایی ها) را به آن اضافه کنید.
5- در نقاط مختلف دنیا به دلیل کمبود وقت و مسائل مختلف دیگر تغییراتی در این سالاد به وجود آمده است ولی دستور تهیه ای که ذکر شد درواقع اصیل ترین دستور تهیه سالاد سزار است.
6- با گذشت زمان این سالاد با مناطق مختلف جغرافیایی تغییراتی کرده، گاهی آن را غنی تر و مزه دارتر می کنند یا به آن سینه مرغ گریل شده، بیکن (در کشورهای غربی)، ماهی دودی یا میگو (در کشورهای ساحلی) اضافه می کنند.
7- شما می توانید بسته به ذائقه خود افزودنی مناسب را اضافه کرده و سالاد سزار مورد پسند خود را پیدا کنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !