امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش های غذا درست کردن با قارچ
#1
قارچ ها انواع مختلفی دارند و با بیشتر آنها می توان سوپ و غذاهای دیگری درست کرد و شاید صدها دستور تهیه غذا برای قارچ بتوان پیدا کرد. در اینجا به 10 نوع غذایی که می توانید با قارچ درست کنید اشاره می کنیم:
1. سوپ قارچ
 
[عکس: 1381759_395.jpg]
سوپ وعده ای غذایی برای تمام فصول است و تقریباً همه سوپی که در آن قارچ باشد را دوست دارند. سوپ مرغ با قارچ و رزماری یکی از خوش طعم ترین سوپ ها است. آن را امتحان کنید.
 

2. ترشی قارچ
 
[عکس: 1381760_851.jpg]
ترشی یکی از روش های قدیمی برای حفظ مواد غذایی به مدتی طولانی است و طعم خاص و منحصر بفرد خودش را دارد. شما می توانید سیر و پیاز، خیار و حتی قارچ را ترشی کنید. ترشی قارچ را حتی یک شب قبل از سرو کردن هم می توان درست کرد و به غذای اصلی طعمی جدید افزود.
 

3. قارچ کبابی
 
[عکس: 1381761_357.jpg]
غذاهای کبابی برای تابستان بسیار مناسب هستند و از بوی غذاهای کبابی نمی توان گذشت. در زمستان نیز غذای کبابی خیلی می چسبد. آماده کردن قارچ و گوجه کبابی زیاد زمان نمی برد زیرا خیلی زود آماده می شوند و می توانید آنها را در کنار غذاهای اصلی سرو کنید.
 

4. ریزوتو و قارچ
 
[عکس: 1381762_200.jpg]
ریزوتو یک غذای ایتالیایی است که اکثر آشپزهای دنیا به آن علاقه خاصی دارند. ریزوتو برنج را به غذایی نرم و خوشمزه با انواع انتخاب ها در کنار آن تبدیل می کند. می توانید در کنار ریزوتو قارچ هم سرو کنید.
 

5. پای قارچ
 
[عکس: 1381763_541.jpg]
پای و قارچ با هم اشتهاآور خوشمزه را تشکیل می دهند و انواع و اقسام دستور تهیه برای آن وجود دارد. ژامبون و قارچ در کنار هم ترکیب خوبی برای پای هستند و سفره شما را رنگین می کنند.
6. قارچ شکم پر
 
[عکس: 1381764_296.jpg]
قارچ های شکم پر هم اشتهاآور (اپتایزر)های خوشمزه و رنگینی هستند. می توانید آنها را با هر چیزی پر کنید و تقریباً همه نوع قارچی را می توان شکم پر کرد.
 

7. قارچ برای شکم پر
 
[عکس: 1381765_430.jpg]
می توانید بوقلمون یا مرغ را با موادی مثل قارچ و ادویه و ژامبون شکم پر کنید. قارچ تقریباً برای هر غذایی می تواند مکمل خوبی باشد. برای درست کردن مرغ شکم پر می توانید از انواع قارچ هایی که روی شعله کم می پزید استفاده کنید.
 

8. استیک با سس قارچ
 
[عکس: 1381766_467.jpg]
استیک و قارچ با هم ترکیبی آشنا و همیشگی دارند. گوشت دنده به همراه سیر و سس قارچ هم طعم خیلی خوب و خوشمزه ای دارد. اول سس را آماده کنید و آن را گرم نگه دارید تا گوشت یا استیک شما آماده شود.
 

9. پیتزا با قارچ
 
[عکس: 1381767_993.jpg]
قارچ یکی از مواد استاندارد و همیشگی پیتزا است. همیشه در یخچالتان قارچ داشته باشید و اگر خواستید یک پیتزای فوری و خوشمزه بپزید حتماً از قارچ استفاده کنید.
 

10. استروگانف با قارچ
 
[عکس: 1381768_911.jpg]
استروگانف همیشه یک غذای سنتی از قارچ بوده است. از قارچ های ریز و تازه برای درست کردن استروگانف با قارچ استفاده کنید و نکته این است که 2 تا 3 ساعت آن را روی شعله کم بپزید تا طعمش به غذا دربیاید.

دستورهای فراوانی برای تهیه غذا با قارچ وجود دارد و این شما هستید که ذائقه خود را بهتر از هر فرد دیگری می دانید، پس نحوه پختن قارچ در هر غذایی را با ذائقه خود هماهنگ کنید.
شاد باش، نه یک روز بلکه هزاران سال
بگذار آوازه شاد بودنت چنان در شهر بپیچد
که رو سیاه شوند
آنانکه بر سر غمگین کردنت شرط بندی کرده اند.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
سوپ قارچ و قارچ كبابي خوبن. Tongue
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
سوپش که عالیه
پیتزا رو نگو xcvl
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
[عکس: mushrooms2-potatoes2.jpg]

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی


 
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
مواد لازم برای دلمه قارچ و سیب زمینی :
سیب زمینی1 کیلوگرم
تخم مرغ1 عد
د
آرد یک دوم پیمانه
نمک به مقدار لاز
م
فلفل سیاه (پودر شده)1 قاشق چایخوری
زردچوبهبه مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
 

مواد میانی دلمه قارچ و سیب زمینی :
 
قارچ (خرد شده)300 گرم
روغن3 قاشق سوپخوری
پیاز (ریز خرد شده)1 عدد
شوید(خرد شده)به مقدار لازم
نم کبه مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده)به مقدار لازم
 

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی :
ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک، فلفل سیاه و مقداری شبت خرد شده اضافه و مخلوط کنید.
 
سیب زمینی ها را در آب بپزید، سپس پوست آنها را بگیرید، له کنید.
 
تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید و وسط هر یک مقداری از مواد میانی قرار دهید و دوباره آنها را ببندید آنها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
خیلی خوشمزه اس xcvl
شیوایی بپز بیام بگیرم ازت asna
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
[عکس: tasvirezendegi.ir902.jpg]

‌­#سولفه_مرغ
400 گرم سینه مرغ100 گرم قارچ1 عدد فلفل دلمه ای4 عدد تخم مرغ2 قاشق مرباخوری آرد1 لیوان شیر2 عدد پیاز50 گرم کره100 گرم پنیر پیتزا1 قاشق غذاخوری روغن

طرز تهیه

مرغ را با یک عدد پیاز و نمک بپزید و آنرا ریز ریز کنید. قارچ را ورقه ورقه و فلفل را ریزکرده و به مرغ اضافه کنید. یک پیاز را ریز رنده کنید و با کره روی حرارت کمی تفت دهید بعد آرد سفید را اضافه و دوباره کمی تفت دهید دراین زمان نمک و فلفل قرمز وفلفل سیاه را در آن بریزید و آرام آرام شیر را اضافه کنید و به هم بزنید تا سس یکنواختی به دست آید حرارت را زمانیکه سس غلیظ شد خاموش کنید.

فر را روشن کنید تا گرم و آماده باشد و درجه آن را روی ۳۵۰ بگذارید.

سس را با مرغ و قارچ مخلوط کنید. پنیر پیتزا را رنده کنید . در آخر سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید وهر کدام را جداگانه بزنید تا زرده کاملاً رنگ روشن به خود بگیرد . دقت کنید سفیده حتماً بایستی پف کند و کاملاً پنبه ای شود . زرده را روی سفیده بریزید و آرام با یکدیگر مخلوط کنید تا حدی که پف آن نخوابد بعد این مخلوط را روی مرغ وسس بریزید و با قاشق آرام به هم بزنید تا مرغ به آن آغشته شود.

ته ظرف پیرکسی را چرب کنید و کمی پنیر پیتزا بریزید و مایه سوفله را روی آن بریزید وسطح روی آن را صاف کرده و بقیه پنیر را روی آن بریزید و درپنجره اول فری که قبلاً گرم کرده بودید قرا دهیدبعد از نیم الی سه ربع ساعت از فر درآورید تا سپری شدن این زمان نباید در فر باز شود از بیرون داخل فر را نگاه کنید و هر زمان روی سوفله طلایی شد فر را خاموش کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
خیلی خوشمزه است dvia
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:
#8
[عکس: dolmegharchbamorgh.jpg]
‌مواد لازم

• گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم
• قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد
• جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
• پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری
• رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
• پنیر پیتزا
• نمک و زردچوبه

طرز تهیه

جهت تهیه دلمه قارچ ابتدا گوشت را با آب و نمک و زردچوبه بپزید.
وقتی پخت رب گوجه فرنگی اضافه کنید وقتی آبش جمع شد جعفری و پیاز اضافه کنید. پس از شستن قارچ کلاهک آن را جدا کنید و داخلش را با گوشت پر کنید و کف ظرف پیرکسی را چرب کرده و قارچ ها را بچینید و روی آن پنیر بگذارید و در فر به مدت ده دقیقه بگذارید تا پنیر آب شده و طلایی شود.
دلمه شما آماده است. آن را سرو نمائید
پاسخ
سپاس شده توسط:
#9
ای وای من عاشق قارچم
با من نکنین این کارو zaps
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:
#10
منم قارچ دوس دارم خيللللي.
همينطوري با پياز تفت ميدم مي خورم بعضي وقتا كه حال درست كردن غذا ندا م
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: خراسان جنوبی صنم بانو 2 345 ۲۶-۰۶-۰، ۰۷:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 198 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خوراک اسفناج و قارچ؛ غذای گیاهی و رژیمی صنم بانو 1 153 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
8 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
زینب سلطان (۰۸-۰۸-۹۶, ۰۱:۴۱ ق.ظ)، ملکه برفی (۱۲-۰۸-۹۶, ۱۱:۱۷ ب.ظ)، avapars (۰۸-۰۸-۹۶, ۱۲:۳۲ ق.ظ)، صنم بانو (۰۷-۰۸-۹۶, ۱۰:۵۳ ب.ظ)، دخترشب (۰۷-۰۸-۹۶, ۱۱:۰۳ ب.ظ)، d.ali (۰۷-۰۸-۹۶, ۰۸:۲۸ ب.ظ)، .AtenA. (۰۷-۰۸-۹۶, ۰۸:۵۳ ب.ظ)، taranomi (۰۷-۰۸-۹۶, ۱۱:۳۴ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان