۲۰-۰۹-۹۳، ۰۷:۰۵ ب.ظ
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۸ عدد
آرد ۱ پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
آب پرتقال ۶ ق غ
رنده پوست یک پرتقال بزرگ
مارمالاد پرتقال یه میزان لازم
طرز تهیه:
*فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن گنید. سفیده تخم مرغ را در کاسه بزرگی ریخته و با همزن بزنید.
*پودر قند را طی دو مرحله به سفیده اضافه کنید تا سفیده ها سفت شوند.
*آنقدر با همزن بزنید تا سفیده ها فرم بگیرد و از کاسه نریزد.
*رنده پوست پرتقال و آب پرتقال به سفیده ها اضافه و با لیسک به آرامی مخلوط کنید.
*آرد را الک کرده با لیسک داخل مواد فولد کنید.
*در قالب ۳۰*۴۰ کاغذ روغنی انداخته و کمی کاغذ را کمی چرب کنید و با پالت سطح رولت رو یکنواخت کنید. در فر به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.
*این هم رولت خوشمزه ما بعد از پخت… تمام خوشمزگی این رولت به پوست پرتقال رنده شده داخلشه که توی عکس هم کاملا مشخصه… به هیچ عنوان هم بو و طعم سفیده تخم مرغ نمیده… مطمئن باشید.
*میتوان رولت را داغ داغ رول کنید و بگذارید سرد شود سپس باز کرده و روش مارمالاد یا خامه فرم گرفته و یا انواع کرمفیل قرار بدید و دوباره رول کنید و سلفون بپیچید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود سپس با چاقو اره ای برش بزنید.
*میتوان رولت رو کمی که از داغی افتاد مارمالاد زده و رول کنید و بقیه مراحل…
من با مارمالادش رو بیشتر ترجیح میدم. کم کالری تر هم هست!
بفرمایید… نوش جان…
بهارسایت
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت