امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رولت پرتقال
#1
[عکس: 1.jpg]

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ ۸ عدد
آرد ۱ پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
آب پرتقال ۶ ق غ
رنده پوست یک پرتقال بزرگ
مارمالاد پرتقال یه میزان لازم
طرز تهیه:
*فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن گنید. سفیده تخم مرغ را در کاسه بزرگی ریخته و با همزن بزنید.
[عکس: 2.jpg]

*پودر قند را طی دو مرحله به سفیده اضافه کنید تا سفیده ها سفت شوند.
[عکس: 3.jpg]

*آنقدر با همزن بزنید تا سفیده ها فرم بگیرد و از کاسه نریزد.
[عکس: 4.jpg]

[عکس: 5.jpg]

*رنده پوست پرتقال و آب پرتقال به سفیده ها اضافه و با لیسک به آرامی مخلوط کنید.
[عکس: 6.jpg]

*آرد را الک کرده با لیسک داخل مواد فولد کنید.
[عکس: 7.jpg]

*در قالب ۳۰*۴۰ کاغذ روغنی انداخته و کمی کاغذ را کمی چرب کنید و با پالت سطح رولت رو یکنواخت کنید. در فر به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.
[عکس: 8.jpg]

*این هم رولت خوشمزه ما بعد از پخت… تمام خوشمزگی این رولت به پوست پرتقال رنده شده داخلشه که توی عکس هم کاملا مشخصه… به هیچ عنوان هم بو و طعم سفیده تخم مرغ نمیده… مطمئن باشید.
[عکس: 9.jpg]

*میتوان رولت را داغ داغ رول کنید و بگذارید سرد شود سپس باز کرده و روش مارمالاد یا خامه فرم گرفته و یا انواع کرمفیل قرار بدید و دوباره رول کنید و سلفون بپیچید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود سپس با چاقو اره ای برش بزنید.
*میتوان رولت رو کمی که از داغی افتاد مارمالاد زده و رول کنید و بقیه مراحل…
من با مارمالادش رو بیشتر ترجیح میدم. کم کالری تر هم هست!
بفرمایید… نوش جان…
[عکس: 10.jpg]


بهارسایت
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت


 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه کیک پرتقال؛ طعم‌وبویی از بهشت صنم بانو 2 139 ۱۳-۱۲-۹۹، ۱۲:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: nafas
  طرز تهیه ژله با آب پرتقال؛ طبیعی و پُرخاصیت صنم بانو 1 89 ۲۱-۱۱-۹۹، ۰۵:۰۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه رولت تخم مرغ و سبزیجات، طعمی جدید و عالی صنم بانو 0 55 ۰۸-۱۱-۹۹، ۱۰:۴۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان