امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زالو درمانی، واحد درسی در دانشگاه شد؟
#1
۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۱:۲۵
 
زالو درمانی، واحد درسی در دانشگاه شد؟


​​​​​​

خبرگزاری ایرنا: رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: هیچ واحد درسی به نام حجامت، زالودرمانی یا انرژی درمانی در سیستم آموزش رسمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور نداریم.
حمید اکبری افزود: زالو درمانی هنوز جزو واحدهای درسی دانشگاهی نیست، البته باید این موضوع در گروه و رشته طب سنتی بررسی شود، واحدهای درسی که پشتوانه علمی داشته باشد در درسنامه طب سنتی گنجانده می شود، در مورد انرژی درمانی یا حجامت نیز همین طور است و هیچ واحد درسی با این عناوین در دانشگاه های علوم پزشکی نداریم و اگر در آینده جایگاه علمی این امور تأیید شود، در همان رشته طب سنتی ایرانی بررسی شود.
اکبری در پاسخ به این پرسش که اگر واحد درسی برای حجامت یا زالو درمانی نداریم، چرا این خدمات در سیستم طب سنتی تعریف و برای آن تعرفه تعیین شده است؛ گفت: بنده به عنوان مسئول حوزه آموزش پزشکی فقط می دانم که برای این امور واحد درسی و برنامه آموزشی رسمی در دانشگاه های علوم پزشکی نداریم.
پیش از این محمود خدادوست، مشاور وزیر بهداشت در امور طب سنتی به خبرنگار سلامت ایرنا گفته بود: در ویرایش کتاب ارزشهای نسبی خدمات سلامت، 12 خدمت مربوط به طب ایرانی مانند حجامت خشک، حجامت تر، فصد، بخور و ماساژ تعرفه گذاری و در ویرایش سوم این کتاب دو خدمت دیگر طب ایرانی شامل زالودرمانی و لارو درمانی نیز تعرفه گذاری شده است.
رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به این پرسش ایرنا که آیا درخواستی برای ایجاد رشته طب سوزنی، کایروپراتیک، زالودرمانی و مانند این رشته ها داشته ایم نیز افزود: بله چنین درخواست هایی بوده و بررسی هم شده است ولی وقتی رشته های مشابهی در کشور داریم که نیازهای مشابه را پوشش می دهد با آن موافقت نمی شود، زیرا یکی از شرایط ایجاد رشته های جدید این است که واحدهای درسی رشته های جدید با رشته های موجود بیش از 30 درصد همخوانی نداشته باشد اگر این میزان همخوانی وجود داشته باشد، درخواست رد می شود.
اکبری اظهار کرد: زالودرمانی، رشته درسی حساب نمی شود و در مجموع هر واحد درسی که قرار باشد در واحدهای درسی دانشگاهی اضافه شود، باید از نظر علمی تایید شده باشد به هر حال زالو درمانی می تواند باعث انتقال بیماری هم بشود، چون زالو که خون کسی را می مکند اگر خون کسی دیگری را بمکد، می تواند بیماری ایجاد کند و هنوز از نظر علمی جایگاه چنین اقدامی تأیید نشده است.
وی گفت: رشته ها و واحدهای درسی که برای ارائه خدمات در نظام سلامت کشور مورد نیاز است، حتما در کشور ارائه می شود. اما یکسری رشته ها و واحدهای درسی وجود دارد که در برخی کشورها با توجه به شرایط جمعیتی و نیاز آن کشورها ارائه می شود.
رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت
ادامه داد: در برخی کشورها یکسری رشته های دانشگاهی، خدمات مورد نیاز آن کشور را پوشش نمی دهد به همین علت به سراغ رشته های مورد نیاز خودشان می روند.
رئیس مرکز خدمات آموزش پزشکی وزارت بهداشت در پاسخ به این پرسش که آیا رشته دانشگاهی در حوزه علوم پزشکی در دنیا وجود دارد که اکنون در کشور نباشد ولی در آینده ایجاد شود هم توضیح داد: بله، درخواست های متعددی به طور مداوم برای ایجاد رشته های دانشگاهی جدید به وزارت بهداشت ارجاع می شود، اخیرا حدود 100درخواست از دانشگاه های علوم پزشکی برای رشته های جدید به معاونت آموزش پزشکی وزارت بهداشت آمده است ، رشته هایی که هم اکنون در کشور وجود ندارد البته خیلی از آنها کارکرد تحقیقاتی دارد.
وی درباره عناوین رشته های جدید درخواستی گفت: تعداد و عناوین این رشته ها زیاد است به عنوان مثال فقط از یک دانشگاه ایجاد 12 رشته جدید مرتبط ژنتیک در مقطع کارشناسی ارشد یا دکترا درخواست شده است.این درخواست ها بررسی می شود و اگر به این نتیجه برسیم که دستاوردی برای کشور ندارد و فقط هزینه ایجاد می کند با آن مخالفت می شود.‌
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
اگر زالو درمانی یکی از واحد های درسی بشود بسیار هم خوب است به این دلیل که خواص فراوانی دارد. با استفاده از روش های سنتی و این نوع از طب می توان سلامت تک تک افراد خانواده را تامین نمود. یکی از روش های طب سنتی هم زالو درمانی است. برای این منظور یکی از روش ها برای به دست آوردن زیبایی و استفاده از روغن زالو به عنوان یک محصول کاملا طبیعی و سنتی است. فراوارده های حاصل از زالو مصارف فراوان دارد و به بهبود عملکرد بسیاری از اندام های بدن کمک می کند. در این میان می توان به جای عمل های مختلف جراحی برای موارد مختلفی از روغن زالو استفاده کنیم.

روغن زالو نوعی روغن صد درصد طبیعی است. این محصول در طب سنتی ایران و سایر کشورها به عنوان یک روش ۱۰۰% نام برده شده است. این روغن هم اکنون در سراسر دنیا در حال تولید و عرضه می باشد و نتایج آن به همگان ثابت شده است.سال های سال در طب سنتی آسیا و اروپا ، از روغن زالو به عنوان بهترین درمان طبیعی کوچکی اندام ها استفاده می شده است. در طب سنتی از این روغن جهت افزایش رشد و حجم موضعی عضلات استفاده می گردیده که امروزه اثرات شگفت انگیز آن شناخته شده و جاگزین تمامی کرم های شیمیایی ، بوتاکس ها و جراحی ها که همگی از عوارض بسیاری برخوردار است ، شده است .
این مایع یک روغن حجم دهنده موضعی می باشد ، کاملا طبیعی بوده و با همه پوست ها سازگار است. این محصول اصل غلیظ است و بوی خاصی دارد و جذب پوست می شود .جالب این جاست که عوارض روغن زالو تا به حال در جایی مشاهده نشده و یا در یک مقاله یا اینترنت منتشر نشده است. پس می توان با خیالی آسوده از آن استفاده کرد. حتی خانم ها برای پر کردن صورت خود و گونه ها می توانند از روغن زالو بر روی صورت استفاده کنند.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
دست به دامن زالو شدن
به نام خدایی که به گل ، خندیدن آموخت . . .
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سقط درمانی جنین ناقص‌الخلقه اجباری نیست صنم بانو 0 85 ۳۰-۰۱-۰، ۰۹:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  ا‌طلاعیه سازمان سنجش درباره ظرفیت ۸۵ درصدی دانشگاه ها صرفا براساس سوابق تحصیلی نیـایــش 0 102 ۱۹-۱۰-۹۷، ۰۳:۴۱ ق.ظ
آخرین ارسال: نیـایــش
  رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد تهران عزل شد صنم بانو 0 126 ۱۵-۱۲-۹۶، ۰۹:۱۰ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
7 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
admin (۰۸-۰۳-۹۷, ۰۲:۱۵ ب.ظ)، v.a.y (۲۹-۱۱-۹۶, ۱۲:۴۲ ب.ظ)، صنم بانو (۲۹-۱۱-۹۶, ۱۲:۳۵ ب.ظ)، d.ali (۰۸-۰۳-۹۷, ۰۶:۱۲ ب.ظ)، taranomi (۰۸-۰۳-۹۷, ۰۳:۱۵ ب.ظ)، Mahda (۰۸-۰۳-۹۷, ۰۳:۰۴ ب.ظ)، sara1400 (۰۹-۰۳-۹۷, ۰۲:۲۶ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان