۱۹-۰۵-۹۲، ۰۲:۲۱ ق.ظ
بیچاره

و خدایی که در این نزدیکیست..!
|
زنم گفت ۵ دقیقه دیگه اماده میشم!فریزرشدم رفت...!
|
|
۱۹-۰۵-۹۲، ۰۳:۰۸ ق.ظ
نه بابا زیادی وس واسی....
یه درخته تو مغزم همش
که روحم برگاشه قلبم تنش هرکی اومد یه خط انداخت رو این قلب فرسوده که خستم ازش # صادق #هنوز _همونم :)
۱۹-۰۵-۹۲، ۰۴:۱۱ ق.ظ
بابا فوقش نیم مین دیگه امادست.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
۲۸-۰۸-۹۳، ۰۹:۰۰ ب.ظ
پس چی؟زن گرفتی که چی بشه؟
سه جمله آخر کوروش : تابوتم را پزشکان حمل کنندتا همه بدانند هیچ طبیبی نمیتواند جلومرگ را بگیرد . تمام طلاهایم را در مسیر حرکتم بریزید تا مردم بدانند مال نتوانست نجاتم دهد. دست هایم را از تابوت بیرون بگذارید تا بدانند که باید با دست خالی رفت. « بیهوده متاز که مقصد خاک است »
۲۹-۰۸-۹۳، ۱۰:۳۹ ق.ظ
چقد وسواس داره!
به این نتیجه رسیدم که بعضی چیزا رو دارم بعضیا چیزارو ندارم ! مثلا معرفت دارم ولی لنگه ندارم!
۰۲-۰۹-۹۳، ۰۵:۱۹ ب.ظ
خدا رحمتت کنه
۰۴-۰۹-۹۳، ۰۹:۰۵ ب.ظ
یووووووک در این حد؟
![]()
در میان مردم چشمت نگاهی دیده ام بی گناهی را در آغوش گناهی دیده ام رمان"بی گناهی در آغوش گناه" http://forum.iranroman.com/showthread.php?tid=126640
۰۴-۰۹-۹۳، ۰۹:۰۹ ب.ظ
منم همينطوري ام ، نكنه اين آقاي ماس اسكلت شده ؟؟؟
![]()
می گویند زمان آدم ها را عوض می کند ...
اشتباه نکن زمان حقیقت آدم هارا روشن می سازد ، زمان قیمت رفاقت هارا معلوم می کند، زمان عشق را از هوس جدا می سازد وراستی را از دروغ زمان آدم هارا عوض نمی کند. http://s1.freeupload.ir/i/00038/csy4ho9mexk1.jpg |
|
|
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
|
|
تبدیل آتئیست به شیعه ۱۲ امامی در ۲ دقیقه !! | صنم بانو | 0 | 333 |
۲۰-۰۸-۱، ۰۵:۰۹ ق.ظ آخرین ارسال: صنم بانو |
| من دیگه حرفی ندارم | arom | 3 | 390 |
۲۳-۰۸-۰، ۰۴:۱۱ ق.ظ آخرین ارسال: صنم بانو |
|
| اماده اس، فقط کوهش مونده | دختربهار | 3 | 425 |
۲۰-۰۵-۰، ۰۵:۰۳ ب.ظ آخرین ارسال: صنم بانو |
|
| چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند |
| 7 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند: |
| sadaf (۲۳-۰۶-۹۵, ۱۲:۱۳ ب.ظ)، barooni (۰۱-۱۱-۹۵, ۱۲:۴۰ ب.ظ)، دخترشب (۱۹-۱۰-۹۵, ۱۱:۱۶ ب.ظ)، فاطمه۲۷ (۰۴-۰۹-۹۵, ۰۲:۱۲ ق.ظ)، d.ali (۱۶-۱۰-۹۵, ۰۴:۴۹ ب.ظ)، :)nafas (۱۶-۱۰-۹۵, ۰۵:۲۷ ب.ظ)، ستاره ی احساس (۱۶-۱۰-۹۵, ۰۷:۱۱ ب.ظ) |