امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت محرک مغزی؛ درمان جدید مبتلایان به صرع
#1
[عکس: 1393020414565515268304.jpg]
محققان آمریکایی به تازگی نوعی الکترود جدید با سیستم برنامه ریزی جایگزین ابداع کرده اند که در کنار دستاوردهای قبلی محققان، می تواند راه کار درمانی جدیدی برای مبتلایان به بیماری صرع محسوب شود.

سازمان غذا و داروی آمریکا در سال 2013 نوعی وسیله پزشکی قابل کاشت در مغز را مورد تأیید قرار داد که می تواند بیماری صرع را درمان کند.
به تازگی، پزوهشگران و دانشمندان مرکز صرع «ایلینویز» آمریکا نوعی الکترود جدید ابداع کرده اند که دارای سیستم برنامه ریزی جایگزین بوده و کاشت آن در مغز می تواند حملات صرع را کاهش داده و آن را درمان کند.
صرع نوعی حمله مغزی است که از هر 26 آمریکایی یک نفر را درگیر می کند. این سیستم موسوم به «NeuroPace RNS System» با تحریک مستقیم و به منظور یافتن فعالیت الکتریکی غیر طبیعی در مغز عمل کرده و تحریک های الکتریکی مختصری را ارسال می کند. با این کار، ابزار مورد نظر پیش از شروع حملات صرع، مانع از بروز آنها می شود.
طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا، حدود 2.3 میلیون آمریکایی با بیماری صرع دست و پنجه نرم می کنند که از این میان بیش از 450 هزار نوجوان زیر 17 سال جزء مبتلایان به این بیماری قرار می گیرند.
به گفته محققان، این سیستم هم زمان با داروهای تجویزی توسط پزشک و در بیماران بالای 18 سال که بیش از 3 بار در ماه دچار صرع می شوند و به داروهای صرع واکنشی نشان نمی دهند، مورد استفاده قرار می گیرد. جراحان این ابزار را زیر پوست سر داخل جمجمه قرار می دهند و سپس آن را به الکترودهای قرار داده شده در بخش های خاصی از مغز که حملات از آن قسمت ها شروع می شود، متصل می کنند. پزشکان به منظور ثبت اطلاعات و تنظیم تحریک های واکنشی، یک تراشه کامپیوتری نیز در جمجمه قرار می دهند که آن را به سیستم مورد نظر ارتباط می دهد.
به گفته محققان، سیستم نمونه ساخته شده الکترودی جایگزین، از نوعی سیستم نقشه برداری کامپیوتری تشکیل شده است که به جراحان امکان می دهد تا الکترودهایی را در قسمت های مخصوص مغز که آغازگر حملات صرع هستند، قرار دهند.تحریک این الکترودها باعث کاهش حملات صرع می شود.
این سیستم همچنین شروع فعالیت های صرع را پیش بینی کرده و امواج حاصله از آن را در مغز پراکنده می کند. از این طریق شدت حملات صرع کاهش می یابد. استفاده از این سیستم محرک، حملات صرع را تا 50 درصد کم می کند.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بیماری سادیسم، از تشخیص تا درمان صنم بانو 2 349 ۱۱-۰۶-۰، ۰۶:۴۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  درمان خانگی شقاق مقعدی یا درمان فیشر در خانه yegane@27 0 277 ۱۷-۰۳-۰، ۰۲:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: yegane@27
  درمان قطعی سردرد با طب درد ممکن شد صنم بانو 2 286 ۰۴-۰۲-۰، ۰۴:۰۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان