سالاد انار
موادلازم برای سه نفر:
1ـ پرتقال ۳ عدد
2 ـ انار ۱ عدد
3 ـ آب پرتقال طبیعی یک چهارم لیوان
4 ـ پنیر خامه ای بدون نمک به اندازه ۲ الی ۳ قوطی کبریت
5 ـ خامه ۴ قاشق
6 ـ وانیل قدری
7 ـ شکر ۱ الی ۲ قاشق چایخوری
8 - خلال پسته برای تزئین
طرز تهیه :
پنیر را به مدت نیم الی سه ربع ساعت در آب گذاشته تا بی
نمک شود . پرتقال ها را طوری پوست بکنید که به گوشت
پرتقال برسد بعد هر قاچ پرتقال رابا کارد دانه دانه جدا کنید .
نیمی از انار های دانه شده و پرتقال را در دیس بریزید و آب
پرتقال هم بریزید سپس خامه و پنیر و وانیل و شکر را میکس
کرده و اضافه کنید و دو باره با انار و پرتقال و با تزئینی از پسته
روی خامه را
بپوشانید.
چقَـבر پــَـر می ڪِشَـב دلـَـ♥ــمـ
بـﮧ هــَـ♥ــوآی تـُـو