امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سالاد تزئینی
#1
مواد لازم:


  • گوجه سفت و بزرگ : 4 عدد
  • پیاز قرمز : 4 عدد
  • سیب زمینی : 3 عدد
  • رازیانه کوچک : یک پیاز
  • خیار : یک عدد
  • شاهی : ⅓1 پیمانه
  • روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
  • سرکه : 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش : یک قاشق غذاخوری
  • خردل : یک قاشق چای‎خوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل‌سیاه تازه آسیاب شده : به مقدار لازم
طرز تهیه:

[عکس: 410151_272.jpg]
1. شاهی را به شکل قطعات باریک خرد کنید. پیاز رازیانه کوچک، آن را به قطعات چوب کبریت‎های 3.5 سانتی‎متری برش دهید و ساقه‎های برگ دار رازیانه را برای تزیین گوجه‎ها نگه دارید.

2. دانه‎های خیار را درآورده و به قطعاتی به اندازه چوب کبریت‎های 3.5 سانتی‎متری برش دهید.پیاز قرمز را پوست بگیرید و به شکل حلقه‎های باریک خرد کنید.

3. سیب زمینی‎ها را در تابه‎ای کوچک قرار دهید و به قدری آب نمک در تابه بریزید که روی سیب زمینی‎ها را بپوشاند. آب را به جوش آورده و برای 12 تا 15 دقیقه سیب زمینی‎ها را بپزید تا وقتی که چنگال را در آنها فرو می‎برید نرم باشند. تابه را از روی حرارت بردارید و سیب زمینی‎ها را به ظرفی از آب و یخ منتقل کنید تا سرد شوند.

4. بعد از سرد شدن سیب زمینی‎ها، آنها را خشک کنید و به تکه‎هایی به طول 3.5 سانتی‎متر برش دهید.سر گوجه‎ها را ببرید و دور بیاندازید. با استفاده از قاشق دانه‎های گوجه‎ها را بیرون آورده و دور بیاندازید. گوجه‎ها را کنار بگذارید.

5. در کاسه‎ای کوچک خردل، سرکه و آب لیمو را به هم بزنید. سپس به موادتان نمک و فلفل اضافه کنید. روغن‌زیتون را افزوده و به آرامی هم بزنید. سس به دست آمده را کنار بگذارید.در کاسه‎ای با اندازه متوسط سیب زمینی‎ها، رازیانه، خیار، شاهی و پیاز را ترکیب کنید.

6. سس را افزوده و به آرامی هم بزنید تا با مواد ترکیب شود. سالاد را بین گوجه‎ها تقسیم کرده و با ساقه‎های رازیانه آنها را تزئین کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue سالاد ماکارونی arom 3 289 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۵۰ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  سالاد روسی؛ سالاد الویه به سبک روس‌ها صنم بانو 1 143 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سالاد پیازچه؛ عطر و طعمی که در ذهن می‌ماند صنم بانو 1 136 ۱۴-۰۳-۰، ۰۶:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان