۱۷-۰۸-۹۳، ۱۰:۰۲ ق.ظ
سالاد هویج
مواد لازم
1. ابتدا هویجهای پختهشده و سیبزمینیها را ریز خرد کرده، سسها، سرکه یا لیمو، فلفل دلمهای، شوید، نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و سپس سیبزمینی، هویج و و کرفس را با سس حاصل مخلوط میکنیم و همه مواد را خوب هم میزنیم، وقتی کاملا مخلوط شدند در ظرفی در بسته به مدت دو ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مزه مواد به خورد یکدیگر بروند.
2. هنگام سرو ساقههای پیازچه را نیز مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر میریزیم. برای عکس سالاد را در دیس به شکل هویج فرم دادهام و روی آن را با حلقههایی از هویج پخته شده و برگهای کرفس تزئین کردهام.
مواد لازم
- هویج پخته شده: 500 گرم
- سیبزمینی پخته شده: 300گرم
- ساقه پیازچه ریز شده: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمهای ریز شده: 3 قاشق غذاخوری
- ساقه کرفس ریز شده: 2 شاخه
- سس مایونز، خردل و سس فرانسوی: از هر کدام یکسوم لیوان
- سرکه و لیموترش: به میزان لازم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- شوید خرد شده در صورت تمایل: نصف لیوان
1. ابتدا هویجهای پختهشده و سیبزمینیها را ریز خرد کرده، سسها، سرکه یا لیمو، فلفل دلمهای، شوید، نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و سپس سیبزمینی، هویج و و کرفس را با سس حاصل مخلوط میکنیم و همه مواد را خوب هم میزنیم، وقتی کاملا مخلوط شدند در ظرفی در بسته به مدت دو ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مزه مواد به خورد یکدیگر بروند.
2. هنگام سرو ساقههای پیازچه را نیز مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر میریزیم. برای عکس سالاد را در دیس به شکل هویج فرم دادهام و روی آن را با حلقههایی از هویج پخته شده و برگهای کرفس تزئین کردهام.