امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سالاد ورمیشل [color=#ff0000]شکم[/color] پر
#1
[عکس: 125234_866.jpg]

مواد لازم:
ورمیشل پخته شده یک بسته

ژامبون مرغ (خرد شده)۵۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای صف یک عدد
ذرت پخته شده نصف لیوان
نخود فرنگی پخته نصف لیوان
خیارشور ریزشده دو سوم لیوان
سس فرانسوی یک سوم لیوان
خردل۲ قاشق غذاخوری
جعفری ریز شده
روغن زیتون به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا ورمیشل‌ها را پخته و اگر بخواهیم آنها را رنگی کنیم در آب به هنگام جوش مقداری رنگ می‌ریزیم. به ورمیشل‌ها نمک و فلفل و روغن زیتون اضافه کرده و آنها را در ظرفی در بسته کنار می‌گذاریم.بقیه مواد را با سس‌ها به شکل یک سالاد آماده کرده و پیاله‌هایی را برای سرو این سالاد در نظر می‌گیریم که تک نفره باشند.
یک سوم از حجم کاسه را ورمیشل ریخته و روی آن را ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از سالاد قرار می‌دهیم و دوباره روی آن را با ورمیشل می‌پوشانیم و با مقداری پسته و فلفل روی آن را تزئین می‌کنیم.
کی شود این روان من ساکن
اینچنین ساکن روان که منم
پاسخ
سپاس شده توسط: مرد آریایی


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue سالاد ماکارونی arom 3 292 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۵۰ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  سالاد روسی؛ سالاد الویه به سبک روس‌ها صنم بانو 1 146 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سالاد پیازچه؛ عطر و طعمی که در ذهن می‌ماند صنم بانو 1 136 ۱۴-۰۳-۰، ۰۶:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان