۱۵-۰۹-۹۱، ۰۱:۳۵ ب.ظ
مواد لازم :
کلم قرمز خلال شده 2 پیمانه
ژامبون گوشت نگینی شده 70 گرم
پیاز متوسط نگینی شده 1 عدد
آرد 2/1 قاشق سوپخوری
سرکه 4/1 پیمانه
شکر 2 قاشق
آب مرغ 4/1 پیمانه
روغن 1 قاشق
اول توی روغن پیاز و ژامبون رو میریزیم تا همراه هم سرخ بشن و عطر کالباس بلند بشه و از بوش حسابی لذت ببریم البته پیازا سرخ نشن!
آرد رو میریزیم و تفت میدیم تا بوی خامیش بره
بعد کلم های خلالی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا یکم سبک بشن
اخر سر هم سرکه و شکر و آب مرغ رو اضافه میکنیم و البته به اضافه نمک و فلفل سیاه!
زیرشو کم میکنیم و درشو میذاریم تا هم کلم بپزه و هم سسش غلیظ بشه!
کنار غذامون گرم سروش میکنیم و نوش جان
کلم قرمز خلال شده 2 پیمانه
ژامبون گوشت نگینی شده 70 گرم
پیاز متوسط نگینی شده 1 عدد
آرد 2/1 قاشق سوپخوری
سرکه 4/1 پیمانه
شکر 2 قاشق
آب مرغ 4/1 پیمانه
روغن 1 قاشق
اول توی روغن پیاز و ژامبون رو میریزیم تا همراه هم سرخ بشن و عطر کالباس بلند بشه و از بوش حسابی لذت ببریم البته پیازا سرخ نشن!
آرد رو میریزیم و تفت میدیم تا بوی خامیش بره
بعد کلم های خلالی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا یکم سبک بشن
اخر سر هم سرکه و شکر و آب مرغ رو اضافه میکنیم و البته به اضافه نمک و فلفل سیاه!
زیرشو کم میکنیم و درشو میذاریم تا هم کلم بپزه و هم سسش غلیظ بشه!
کنار غذامون گرم سروش میکنیم و نوش جان