امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سالونه ماهی
#1
سالونه ماهی


سالونه درواقع یک غذای خوشمزه جنوبی است که به معنای خورش است. اگرچه در بیشتر خانواده‌های جنوبی کم‌کم به‌دست فراموشی سپرده می‌شود ولی امیدواریم با معرفی این غذا حداقل ماهی‌دوست‌ها یک‌بار آن را امتحان کنند.


[عکس: 405994_878.jpg]
مواد لازم:


  • ماهی: 2 تکه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • رب: یک قاشق غذاخوری
  • آرد: یک قاشق سوپ‌خوری
  • تمبر هندی
  • گوجه فرنگی: سه عدد

طرز تهیه:


1 برای تهیه این غذا ابتدا روی تکه ماهی‌ها نمک و فلفل بپاشید و آنها را داخل روغن سرخ کنید بعد کنار بگذارید.


2. در یک تابه مقداری روغن بریزید و یک عدد پیاز نگینی خرد شده را سرخ کنید. در ادامه 3 حبه سیر ریز خرد شده و ادویه‌ها (ادویه کاری، زردچوبه و فلفل قرمز از هر کدام نصف قاشق چای‌خوری ) رابه مواد اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی و یک قاشق سوپ‌خوری آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بوی خامی رب و آرد گرفته شود.


3. در آخر رنده شده و یک استکان آب تمبرهندی و مقداری نمک را هم اضافه کنید و اجازه دهید سالونه به مدت 10 تا 15 دقیقه با حرارت ملایم جا بیفتد و غلیظ شود.


نکته
:


یکی از عادات غذایی جنوبی‌ها این است که سر سفره همراه غذاهای دریایی حتما رطب یا خرما یا حلوا گذاشته می‌شود و بر این باور هستند که گرمی موارد یاد شده از طبع سرد ماهی می‌کاهد و آن را خنثی می‌کند که ازجمله می‌توان به دسرهای خوشمزه‌ای چون، حلوا خرمایی، رنگینک، حلوای انگشت پیچ و... اشاره کرد.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کتلت تن ماهی؛ سریع، راحت و خوشمزه صنم بانو 1 119 ۰۵-۰۲-۰، ۰۸:۴۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سبزی پلو با ماهی؛ غذای محبوب شب عید صنم بانو 4 138 ۳۰-۱۲-۹۹، ۰۹:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: nafas
  ماهی تابه تخم و مرغ و سبزیجات؛ کامل‌ترین صبحانه taranomi 1 93 ۱۰-۱۲-۹۷، ۰۸:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: زینب سلطان

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان