۲۷-۰۵-۹۴، ۱۱:۵۱ ق.ظ
سس سالاد تند
مواد لازم:
۳/۱ فنجان آب لیمو
۲/۱ قاشق چایخوری پودر خردل خشک
۴/۱ فنجان پوره ی گوجه فرنگی تازه (یک عدد گوجه فرنگی در مخلوط کن)
۴/۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۲/۱ قاشق چایخوری سس تاباسکو
۴/۱ قاشق چایخوری نمک
۲/۱ قاشق چایخوری شکر زرد (حل شده در آب گرم)
طرز تهیه:
۱. تمام مواد را در یک شیشه مخلوط کنید. بخوبی تکان داده و در یک شیشه ی درب بسته ی محکم، در یخچال نگهداری کنید. ماندگاری آن ۲ تا ۳ روز است.