۱۱-۰۹-۹۱، ۰۵:۵۱ ب.ظ
سمبوسه یک نوع غذای خمیری هست که تقریبا درهمه جای دنیا سرو میشه ، اصل این غذا ایرانیه و کلمه " سنبوسه "به معنی هرچیز مثلثی شکل هست ، به مرور تغییر شکل یافته و امروزه مردم به اسم سمبوسه میشناسن.
سنبوسه را درزبان انگلیسی و آلمانی Samosa ، درزبان فرانسه Samoussa و درزبان عربی "السنبوسة" میگن.
سنبوسه درانواع بسیار متفاوتی تهیه میشه ، سنبوسه بندری یکی ازسنبوسه های رایج درایرانه که به تندی مشهوره ، هرچند بهتره این غذا با خمیرسنبوسه درست بسه اما با نون لواش هم میشه اون رو تهیه کرد.
مواد لازم
سیب زمینی آب پز رنده شده یا له شده : 2 عدد
جعفری تازه خرد شده : نصف لیوان
نمک و فلفل
فلفل سبز تند خرد شده : به میزان دلخواه
نان لواش که به صورت مستطیل برش خورده : مقداری
روغن برای سرخ کردن : مقداری
طرزتهیه
سیب زمینی ، نمک ، فلفل و جعفری رو خوب مخلوط کنید
ازاین مخلوط داخل نون لواش گذاشته تا بزنید
بزارید تو صافی روغن اضافیش بره بعد سرو کنید
سنبوسه را درزبان انگلیسی و آلمانی Samosa ، درزبان فرانسه Samoussa و درزبان عربی "السنبوسة" میگن.
سنبوسه درانواع بسیار متفاوتی تهیه میشه ، سنبوسه بندری یکی ازسنبوسه های رایج درایرانه که به تندی مشهوره ، هرچند بهتره این غذا با خمیرسنبوسه درست بسه اما با نون لواش هم میشه اون رو تهیه کرد.
مواد لازم
سیب زمینی آب پز رنده شده یا له شده : 2 عدد
جعفری تازه خرد شده : نصف لیوان
نمک و فلفل
فلفل سبز تند خرد شده : به میزان دلخواه
نان لواش که به صورت مستطیل برش خورده : مقداری
روغن برای سرخ کردن : مقداری
طرزتهیه
سیب زمینی ، نمک ، فلفل و جعفری رو خوب مخلوط کنید
ازاین مخلوط داخل نون لواش گذاشته تا بزنید
بزارید تو صافی روغن اضافیش بره بعد سرو کنید