۳۰-۰۷-۹۴، ۰۴:۰۷ ب.ظ
آمدن فصل سرما ابتلا به سرماخوردگی شیوع بیشتری پیدا میکند. یک سوپ خوشمزه میتواند عامل پیشگیری از سرماخوردگی باشد. برای امروز سوپ خوشمزه گل کلم و پنیر چدار را انتخاب کردهام. امیدوارم لذت ببرید.
مواد لازم برای سوپ گلکلم
- کره ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده ۲ فنجان
- کرفس خرد شده یک و نیم فنجان
- هویج خرد شده نصف فنجان
- سیر له شده یک و نیم قاشق غذاخوری
- سیبزمینی (پوست کنده و ریز شده) ۲ عدد
- آب مرغ ۶ فنجان
- گلکلم خرد شده ۶ فنجان
- برگ بو ۲ عدد
- برگ آویشن تازه یک و نیم قاشق چایخوری یا ۱ قاشق چایخوری آویشن خشک
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه تازه یک هشتم قاشق چایخوری
- پنیر چدار رنده شده یک و نیم فنجان
- سس سویا و سرکه ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ گلکلم و پنیر چدار
یک قابلمه برداشته و روی حرارت متوسط بگذارید و کره را داخل آن بریزید. بعد از اینکه کره آب شد، پیاز، کرفس و هویج را برای ۵ تا ۸ دقیقه تفت بدهید تا زمانی که پیازها نرم شوند.
سیر له شده را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت بدهید. سیبزمینی، آب مرغ، گلکلم، برگ بو، آویشن، نمک و فلفل سیاه را داخل قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کرده تا آب مرغ جوش بیاید، بعد حرارت را کم کنید تا آرام بجوشد. درب ظرف را گذاشته و ۱۲ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات به طور کامل نرم شوند.
حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و برگبوها را از آن خارج کنید. با استفاده از یک مخلوط کن یا گوشتکوب برقی، سوپ را خوب مخلوط کنید تا زمانی که به طور کامل یکدست شود.
، به آرامی پنیر چدار را اضافه کرده و در همین حین به پوره کردن سوپ ادامه بدهید، تا زمانی که خوب مخلوط شوند. در آخر سس سویا و سرکه را اضافه کنید. اگر لازم است نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. این سوپ با نانهای ترد خیلی خوشمزه میشود.
مواد لازم برای سوپ گلکلم
- کره ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده ۲ فنجان
- کرفس خرد شده یک و نیم فنجان
- هویج خرد شده نصف فنجان
- سیر له شده یک و نیم قاشق غذاخوری
- سیبزمینی (پوست کنده و ریز شده) ۲ عدد
- آب مرغ ۶ فنجان
- گلکلم خرد شده ۶ فنجان
- برگ بو ۲ عدد
- برگ آویشن تازه یک و نیم قاشق چایخوری یا ۱ قاشق چایخوری آویشن خشک
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه تازه یک هشتم قاشق چایخوری
- پنیر چدار رنده شده یک و نیم فنجان
- سس سویا و سرکه ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ گلکلم و پنیر چدار
یک قابلمه برداشته و روی حرارت متوسط بگذارید و کره را داخل آن بریزید. بعد از اینکه کره آب شد، پیاز، کرفس و هویج را برای ۵ تا ۸ دقیقه تفت بدهید تا زمانی که پیازها نرم شوند.
سیر له شده را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت بدهید. سیبزمینی، آب مرغ، گلکلم، برگ بو، آویشن، نمک و فلفل سیاه را داخل قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کرده تا آب مرغ جوش بیاید، بعد حرارت را کم کنید تا آرام بجوشد. درب ظرف را گذاشته و ۱۲ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات به طور کامل نرم شوند.
حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و برگبوها را از آن خارج کنید. با استفاده از یک مخلوط کن یا گوشتکوب برقی، سوپ را خوب مخلوط کنید تا زمانی که به طور کامل یکدست شود.
، به آرامی پنیر چدار را اضافه کرده و در همین حین به پوره کردن سوپ ادامه بدهید، تا زمانی که خوب مخلوط شوند. در آخر سس سویا و سرکه را اضافه کنید. اگر لازم است نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. این سوپ با نانهای ترد خیلی خوشمزه میشود.
رمز شب ...!
دوست دارم هایت هست
این را که بگویی
خوابم می برد