۲۳-۰۵-۹۷، ۰۲:۳۸ ب.ظ
برترین ها: اگر دوست دارید به میز پذیرایی خود از میهمان هایتان تنوعی با رنگ و بوی مازندرانی ببخشید به لیست معروف ترین شیرینی های مازندرانی شامل پشت زیک، آغوز نون، رشته به رشته، آب دندون، قماق، برنجک و کماج مازندرانی نگاهی بیندازید.
آب دندون
مواد لازم:
روغن جامد:یک پیمانه
پودرشکر :یک پیمانه
زرده تخممرغ: دو عدد
پودر هل: ۱/۵ قاشق چایخوری
وانیل: ۱/۵قاشق چایخوری
آرد سفید: دو پیمانه
آرد برنج: نصف پیمانه
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
تخم خرفه: به میزان لازمطرز تهیه:
1. پودر شکر را الک کرده و همراه روغن جامد با همزن برقی هم میزنیم تا رنگ آن تغییر کند.
2. سپس زردههای تخممرغ، پودر هل و وانیل را افزوده و هم میزنیم.
3. همزن را خاموش کرده و آرد سفید، آرد برنج و بیکینگپودر را با هم مخلوط کرده، الک میکنیم و یکباره روی مواد ریخته، ابتدا با قاشق هم میزنیم، سپس با دست خمیر را جمع کرده و در کیسه نایلون گذاشته و یک ساعت استراحت میدهیم.
4. از خمیر توپهایی به اندازه گردو یا فندق برداشته، گرد کرده و روی آنها مهر میزنیم و تخم خرفه میپاشیم.
5. در سینی فر چیده و آن را در فر با حرارت ۱۸۰ سانتیگراد ۲۰ دقیقه میپزیم.
آب دندون
مواد لازم:
روغن جامد:یک پیمانه
پودرشکر :یک پیمانه
زرده تخممرغ: دو عدد
پودر هل: ۱/۵ قاشق چایخوری
وانیل: ۱/۵قاشق چایخوری
آرد سفید: دو پیمانه
آرد برنج: نصف پیمانه
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
تخم خرفه: به میزان لازمطرز تهیه:
1. پودر شکر را الک کرده و همراه روغن جامد با همزن برقی هم میزنیم تا رنگ آن تغییر کند.
2. سپس زردههای تخممرغ، پودر هل و وانیل را افزوده و هم میزنیم.
3. همزن را خاموش کرده و آرد سفید، آرد برنج و بیکینگپودر را با هم مخلوط کرده، الک میکنیم و یکباره روی مواد ریخته، ابتدا با قاشق هم میزنیم، سپس با دست خمیر را جمع کرده و در کیسه نایلون گذاشته و یک ساعت استراحت میدهیم.
4. از خمیر توپهایی به اندازه گردو یا فندق برداشته، گرد کرده و روی آنها مهر میزنیم و تخم خرفه میپاشیم.
5. در سینی فر چیده و آن را در فر با حرارت ۱۸۰ سانتیگراد ۲۰ دقیقه میپزیم.
احترام که میزاری فکر میکنن لایق احترامن!
نه عزیزم! مارو مادرمون درست تربیت کرده..
نه عزیزم! مارو مادرمون درست تربیت کرده..