امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی ماکارون
#1
مواد لازم:

سفیده تخممرغ 3 عدد
شکر دانهریز 40 گرم
پودرشکر 180 گرم
پودربادام 125 گرم
رنگ و اسانس خوراکی به میزان دلخواه



طرز تهیه:

اگر فر گازی بود روی 150 درجه سانتیگراد و اگر برقی بود روی 140 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم میکنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده وآن را چرب میکنیم.
ابتدا سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی به هم میزنیم تا پف کند. سپس آرامآرام شکر دانه ریز را به سفیده اضافه کرده و به همزدن ادامه میدهیم تا حالت فومی شکل پیدا کند. پودرشکر و پودربادام را با یکدیگر آسیاب کرده و خوب مخلوط میکنیم و توجه داریم که به واسطه چربی بادام حالت خمیری شکل پیدا نکنند. رنگ و اسانس را نیز به مواد اضافه کرده و مواد خشک را در 3 مرحله توسط لیسک به خورد سفیدهها میدهیم. یک ماسوره ساده به قطر 2 سانتیمتر داخل کیسه قیف قرار میدهیم. مایه را داخل قیف ریخته دایرههایی به قطر 3 تا 4سانتیمتر از مایه روی کاغذ میگذاریم. سینی را چند بار روی میز میکوبیم و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت میدهیم تا رویه ماکارونها حالت چسبنده نداشته باشد سپس به مدت 20 دقیقه روی پنجره وسط فر میپزیم. برای بین ماکارونهای شکلاتی پس از پخت از خامه یا کرم گاناش سفید استفاده میکنیم.


فقط استقلال ............فقط فرهاد میجیدی..........
پاسخ
سپاس شده توسط: nafas
#2
یه چیز جدید یاد گرفتیم
من خدایی دارم که دست گیـــر است نه مچ گیــــر ............
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه شیرینی خانگی مخصوص عید نوروز صنم بانو 3 99 ۱۶-۱۲-۹۹، ۱۲:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه شیرینی گردویی؛ این محبوبِ دوست‌داشتنی صنم بانو 1 75 ۳۰-۱۱-۹۹، ۰۷:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  شیرینی‌های خوشمزه استان مازندران؛ از آب دندون تا قماق نیـایــش 9 473 ۱۰-۰۶-۹۸، ۰۵:۰۷ ب.ظ
آخرین ارسال: nafas

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
nafas (۲۳-۱۱-۹۹, ۰۸:۵۳ ق.ظ)، .AtenA. (۱۴-۱۱-۹۵, ۰۸:۲۴ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان