امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی
#1
ماهنامه کیک و شیرینی: یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی‌های خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینی‌های متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمان‌ها پذیرایی کنید.
[b]شیرینی دارچینی مکزیکی[/b]
[b]مواد لازم:[/b]
  • کره: 225 گرم
    شکر ریز: 50 گرم
    وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
    آرد: 225 گرم
    آرد ذرت: 115 گرم

[b]مواد لازم رویه:[/b]
  • پودر شکر: 50 گرم
    دارچین: یک قاشق چای خوری

[عکس: 1595100_878.jpg]
[b]طرز تهیه:[/b]
  1. ابتدا فر را روی 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) گرم کنید.
  2. دو عدد سینی فر را چرب کرده و کنار بگذارید.
  3. شکر را به همراه کره در کاسه ای ریخته و با همزن بزنید تا سبک و لطیف شود.
  4. وانیل را اضافه کنید.
  5. آرد و آرد ذرت را روی مواد الک کرده و با لیسک هم بزنید.
  6. یک قاشق چای خوری از مواد برداشته و در دست گرد کنید و روی سینی قرار دهید.
  7. سپس به مدت 30 دقیقه در فر بپزید تا اندکی طلایی شود.
  8. بعد کنار بگذارید تا کمی خنک شود ولی کمی گرم باشد.
[b]طرز تهیه رویه:[/b]
مواد رویه را با هم مخلوط کرده و شیرینی ها را در آن بغلتانید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
کراسان فندق
مواد لازم:
  • کره: 125 گرم
    وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
    شکر: 55 گرم
    شکر قهوه ای: 50 گرم
    تخم مرغ: یک عدد
    خامه: 2 قاشق سوپ خوری
    فندق (خردشده): 55 گرم
    آرد: 260 گرم
    بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
    دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
    پودر شکر (اضافه): حدودا 80 گرم

[عکس: 1595098_650.jpg]
طرز تهیه:
  1. کره، شکر، وانیل، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید.
  2. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس سینی فر را چرب کرده کار بگذارید.
  3. بعد از یکدست شدن مواد خامه، فندق خردشده، آرد، بیکینگ پودر و دارچین را داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید.
  4. خمیر را ورز داده تا یکدست شود.
  5. سپس داخل یک کیسه نایلونی قرار داده و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
  6. سپس از خمیر به اندازه 2 قاشق چای خوری در دست گرد کرده و سپس به شکل استوانه درآورده و به شکل هلال فرم دهید و داخل سینی با فاصله بچینید.
  7. تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.
  8. شیرینی را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه از سینی جدا کنید و داخل پودر شکر غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید.
  9. این شیرینی را می توانید در دمای محیط به مدت طولانی نگهداری کنید. دقت کنید این شیرینی را در ظرف دردار نگهداری کنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
کوکی موکای تیره (Darkmocha cookie)
مواد لازم:
  • آرد: یک دوم پیمانه
    پودر کاکائو: یک دوم پیمانه
    شکر: یک چهارم پیمانه
    شکر قهوه ای: یک چهارم پیمانه
    پودر اسپرسو: یک قاشق سوپ خوری
    کره (ذوب شده): 3 قاشق سوپ خوری
    نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
    بیکینگ سودا: یک چهارم قاشق چای خوری
    وانیلین: یک هشتم قاشق چای خوری
    سفیده تخم مرغ: یک عدد
    شکر: یک پیمانه (برای غلتاندن)

[عکس: 1595097_876.jpg]
طرز تهیه:
  1. آرد، پودر کاکائو، پودر اسپرسو، نمک و بیکینگ سودا را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  2. کره، شکرها، سفیده تخم مرغ و وانیلین را با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
  3. مواد خشک را بیفزایید.
  4. از خمیر توپ های کوچکی جدا کرده و در شکر بغلتانید و در سینی چرب شده بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد بپزید.
نکته: اگر خمیر سفت یا خشک بود، یک تا 2 قاشق چای خوری شیر اضافه کنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
کوکی نوتلا؛ شیرینی با عطر و طعم فوق العاده
مواد لازم:
  • کره: 100 گرم
    شکر: 150 گرم
    آرد: 250 گرم
    جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
    نوتلا: 100 گرم
    شکلات چیپسی: یک پیمانه
    تخم مرغ: 2 عدد
    وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

[عکس: 1595099_478.jpg]
طرز تهیه
  1. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. سینی فر را چرب کرده کنار بگذارید.
  3. کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا یکدست و کرمی شود.
  4. سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد صاف و یکدست شود.
  5. سپس آرد و جوش شیرین را مخلوط کرده و در دو مرحله به مواد کره ای اضافه کنید.
  6. بعد از مخلوط شدن شکلات چیپسی را داخل مواد بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید.
  7. از مخلوط آماده به اندازه یک گردو در دست گرد کنید.
  8. سپس آن را مسطح کرده و در مرکز آن نوتلا بریزید.
  9. اطراف آن را جمع کرده و مجددا در دست گرد کنید و داخل سینی با فاصله 3 سانت از یکدیگر بچینید و به مدت 12 دقیقه در فر بپزید.
  10. سپس از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه از سینی جدا کنید و بعد از خنک شدن کامل داخل ظرف بچینید.
  11. این کوکی را می توانید برای مدت طولانی داخل ظروف شیشه ای دردار در دمای محیط نگهداری کنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
جول کوکی
مواد لازم:
  • شکر: 50 گرم
  • کره: 90 گرم
  • آرد: 175 گرم
مواد لازم رویه:
  • پودر شکر: 150 گرم
  • آب لیموترش: 4 الی 5 قاشق چای خوری
  • آب نبات های رنگی (خردشده): برای تزیین
  • نقل های نقره ای یا طلایی: برای تزیین
  • کرنبری (خردشده): برای تزیین
  • تافی و پاستیل (خردشده): برای تزیین
[عکس: 1596042_412.jpg]
طرز تهیه:
  1. ابتدا فر را روی 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) گرم کنید و یک عدد قالب 18 سانت را کمی چرب کنید.
  2. آرد و کره را در غذاساز ریخته و هم بزنید و سپس شکر را اضافه کنید.
  3. مایه را جمع کرده و درون قالب پرس کنید و قبل از پخت با چاقو با اندازه های دلخواه برش هایی روی خمیر ایجاد کنید و به مدت 35 دقیقه بپزید و روی توری خنک کنید.
  4. در این فاصله پودر شکر و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و درون قیف کاغذی ریخته و روی بیسکویت ها بریزید و قبل از این که رویه بسته شود، مواد تزیینی را روی آن بریزید.
  5.  
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
کرانچی نارگیل
مواد لازم:
  • کره: 125 گرم
  • شکر قهوه ای: 165 گرم
  • عسل: یک قاشق سوپ خوری
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد: 300 گرم
  • بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
  • پودر نارگیل: 80 گرم
  • جو پرک: 45 گرم
مواد لازم کرم شکلاتی:
  • شکلات: 185 گرم
  • کره: 30 گرم
[عکس: 1596035_928.jpg]
طرز تهیه:
  1. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ بپوشانید.
  2. کره، شکر و عسل را با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی به عمل آید.
  3. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن آرد مخلوط شده با بیکینگ پودر و نارگیل و جو را اضافه کنید.
  4. از مواد آماده به اندازه یک قاشق چای خوری در دست گرد کنید و با چنگال روی سطح آن نقش بیندازید.
  5. درواقع با کمی فشار چنگال روی خمیر هم کمی مسطح می شود و هم جای چنگال روی آن باقی می ماند.
  6. سینی را به مدت 12 دقیقه در فر قرار داده تا شیرینی ها پخته و آماده شود.
  7. سپس از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه روی توری منتقل کنید و بعد از خنک شدن کامل یکی از شیرینی را برگردانید
  8. روی آن از کرم شکلاتی ریخته و یک عدد شیرینی دیگر روی آن قرار دهید
  9. بعد از فرم گیری شکلات در وسط شیرینی ها آن را در ظرف چیده و روی آن را بپوشانید.
  10. این شیرینی را می توانید در ظرف دردار به مدت 15 روز نگهداری کنید.
  11.  
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
رول نوتلا
مواد لازم:
  • کره: 250 گرم
  • شیر: یک دوم پیمانه
  • ماست: 2 قاشق سوپ خوری
  • پودر قند: یک پیمانه
  • نشاسته ذرت: یک پیمانه
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو: 2 قاشق سوپ خوری
  • نمک: یک پنسه
  • آرد: حدود 3 الی 4 پیمانه
  • نوتلا: حدود یک دوم پیمانه (برای داخل رول ها)
[عکس: 1596038_246.jpg]
طرز تهیه:
  1. به غیر از آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو همه مواد را مخلوط کرده
  2. بعد آرد و بیکینگ پودر را افزوده تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
  3. میزان آرد مصرفی بستگی به نوع آرد دارد تا خمیر مورد نظر درست شود.
  4. بعد یک سوم از خمیر را برداشته و با پودر کاکائو ورز دهید.
  5. اگر خمیر سفت شود، یک یا 2 قاشق سوپ خوری شیر اضافه کنید.
  6. خمیر سفید را بین دو نایلون نازک باز کنید.
  7. بعد در جای دیگر خمیر قهوه ای را باز کرده و به صورت نوارهای باریک برش دهید.
  8. به صورت نوارهای دراز خمیر سفید را کاتر بزنید و بین خمیر از نوتلا گذاشته و رول کنید.
  9. دور رول ها از نوارهای قهوه ای پیچیده و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید.
  10.  
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#8
ماکارون میوه ای
مواد لازم:
  • سفیده تخم مرغ: 2 عدد (60 گرم)
  • شکر (دانه ریز): 110 گرم
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
  • آرد: 50 گرم
  • پودر نارگیل: 120 گرم
  • کرنبری (خردشده): 50 گرم
  • شکلات سفید (رنده شده): 90 گرم
  • کرنبری (درسته): حدودا 28 عدد
[عکس: 1596036_646.jpg]
طرز تهیه:
  1. فر را با حرارت 150 درجه سانتیگراد گرم کنید. فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید و حجیم شود.
  3. شکر را به تدریج اضافه کنید تا شکر کاملا جذب سفیده شود.
  4. سپس وانیل را به مواد افزوده و آرد، پودر نارگیل، کرنبری خردشده و شکلات سفید را دو مرحله به مواد قبلی بیفزایید و هم بزنید تا یکدست شود.
  5. سپس دستان تان را کمی مرطوب کرده و از مواد به اندازه یک قاشق سوپ خوری در دست گرد کرده داخل سینی قرار دهید.
  6. همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید و در مرکز هر کدام از شیرینی ها یک عدد کرنبری درسته قرار دهید.
  7. سینی را به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها پخته و آماده شوند.
  8. سپس از فر خارج کرده و در سینی خنک کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با محافظ بپوشانید تا از نفوذ هوا به داخل آن خودداری شده و مانع خشک شدن شیرینی شود.
  9. این شیرینی را می توانید به مدت 15 روز در دمای محیط نگهداری نمایید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#9
نان پسته سوئدی
مواد لازم:
  • کره: 200 گرم
  • پودر قند: 80 گرم
  • آرد: 250 گرم
  • پسته (خردشده): 50 گرم
  • هل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • مربای توت فرنگی: به میزان لازم
[عکس: 1597663_986.jpg]
طرز تهیه:
  1. کره و پودر قند را به همراه هل داخل دستگاه همزن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
  2. پسته خردشده را با آرد مخلوط کنید و داخل دستگاه غذاساز ریخته تا کاملا یکدست شود.
  3. سپس داخل مواد کره ای بریزید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد خمیر شود.
  4. خمیر آماده را داخل کیسه نایلونی قرار و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
  5. سپس از یخچال خارج و به اندازه یک قاشق چای خوری در دست گرد کنید و داخل سینی فر قرار دهید و در مرکز آن فرورفتگی ایجاد کنید.
  6. خمیر را هم به همین ترتیب آماده کنید.
  7. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و شیرینی ها را به مدت 20 دقیقه بپزید.
  8. سپس از فر خارج و داخل سینی خنک کنید و در محل فرورفتگی ایجاد شده مربای توت فرنگی بریزید.
  9. شیرینی را در ظرف چیده روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
  10.  
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#10
اسلایس خشکبار
مواد لازم:
  • شیرعسلی: یک قوطی
  • کره: 90 گرم
  • کُرن فلکس: 130 گرم
  • بادام پرک: 75 گرم
  • کشمش: 110 گرم
  • خلال پسته: 30 گرم
  • گردو (خردشده): 30 گرم
  • گیلاس شکری شده (خردشده): 30 گرم
  • قیصی (خردشده): 65 گرم
  • شکلات (ذوب شده): 250 گرم
[عکس: 1597664_381.jpg]
طرز تهیه:
  1. ابتدا کف یک قالب 30×20 را کاغذ انداخته به طوری که 2 سانت از لبه های قالب بلندتر باشد.
  2. شیرعسلی و کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید تا یکدست شود.
  3. شکلات ذوب شده را کف قالب پخش کنید.
  4. مابقی مواد را در کاسه ای ریخته و شیرعسلی و کره روان شده را روی آن بریزید و کاملا مخلوط کنید.
  5. سپس به طور یکنواخت روی شکلات کف قالب بریزید و به مدت 3 الی 5 ساعت در یخچال قرار دهید
  6. سپس به اندازه های دلخواه برش بزنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: خراسان جنوبی صنم بانو 2 356 ۲۶-۰۶-۰، ۰۷:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 208 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: همدان صنم بانو 2 221 ۳۱-۰۴-۰، ۱۰:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۱۷-۱۲-۹۶, ۰۶:۲۶ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان