۱۰-۱۲-۹۶، ۰۵:۵۳ ب.ظ
ماهنامه کیک و شیرینی: یکی از لذتبخشترین کارهای قبل از عید نوروز، پخت شیرینیهای خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینیهای متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمانها پذیرایی کنید.
[b]شیرینی دارچینی مکزیکی[/b]
[b]مواد لازم:[/b]
- کره: 225 گرم
شکر ریز: 50 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
آرد: 225 گرم
آرد ذرت: 115 گرم
[b]مواد لازم رویه:[/b]
- پودر شکر: 50 گرم
دارچین: یک قاشق چای خوری
[b]طرز تهیه:[/b]
- ابتدا فر را روی 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) گرم کنید.
- دو عدد سینی فر را چرب کرده و کنار بگذارید.
- شکر را به همراه کره در کاسه ای ریخته و با همزن بزنید تا سبک و لطیف شود.
- وانیل را اضافه کنید.
- آرد و آرد ذرت را روی مواد الک کرده و با لیسک هم بزنید.
- یک قاشق چای خوری از مواد برداشته و در دست گرد کنید و روی سینی قرار دهید.
- سپس به مدت 30 دقیقه در فر بپزید تا اندکی طلایی شود.
- بعد کنار بگذارید تا کمی خنک شود ولی کمی گرم باشد.
[b]طرز تهیه رویه:[/b]
مواد رویه را با هم مخلوط کرده و شیرینی ها را در آن بغلتانید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !