امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طب بوعلی !
#1
اگر بی دلیل اضطراب می‌گیرید ، دچار دردهای میگرنی می‌شوید و از گرفتگی عضلات رنج می‌برید، امکان دارد دچار کمبود منیزیم شده باشید

1/4 فنجان تخمه کدو تنبل بخورید !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
✅درمان سریع برای #آفت_دهان

سماق رو در دهان به صورت غرغر در دهان بچرخانید
مصرف نسخه سیر و آب عسل هم موثر هست

استاد علیان
┅┅❅❈❅┅┅
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
هنگام ابتلا به سینوزیت؛ لبنیات ممنوع

شیر و سایر لبنیات، تولید مخاط و غلظت آنرا افزایش می‌دهند
از این رو مجراهای سینوس بسته شده و محیط ایده‌آلی برای تکثیر باکتری‌ها فراهم می‌شود
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
درمان رگ های واریسی
یکی از بهترین روغن ها برای درمان رگهای واریسی روغن درخت سرو است

پنج قطره از روغن درخت سرو را روی قسمت واریسی شده و 2 بار در روز بمالید
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
استفاده از #بشقاب‌های_کوچک

استفاده از بشقابهای کوچک در هنگام غذا خوردن یکی از تکنیک‌هایی است که به شما کمک می کند مواد غذایی کمتری مصرف کرده و در نتیجه کالری کمتری جذب کنید
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
#تب_و_لرز می‌تواند علل متفاوتی داشته باشد اما لیمو همیشه یک درمان مفید است.

هر 2ساعت یک لیوان آب جوش با کمی عسل و آب یک لیموی ترش و تازه بخورید تا تب و لرز شما از بین برود.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
قوی‌ ترین #ضد_عفونی‌کننده‌ طبیعی دنیا را بشناسید
بررسی‌ها نشان داده مواد موجود در عسل بهترین ضدباکتری و ضد عفونت است.
تصویر قوی‌ ترین ضد عفونی‌کننده‌ طبیعی دنیا را بشناسید حدود 17 درصد از عسل آب و بقیه آن حاوی دو نوع شکر به نام فروکتوز و گلوکز است که هر دو آب را جذب می‌کنند.
عسل در دمای اتاق آب نمی‌شود و به همین علت بافت نرم و قابل انعطافی دارد. زمانی که ویروس، باکتری و قارچ وارد بدن می‌شود عسل به این ذرات می‌چسبد و آب موجود در آن‌ها را به خود جذب کرده و سبب از بین رفتن آن‌ها می‌شود. علاوه بر این، به علت وجود آب کافی در عسل و اسیدی بودنش، این ماده به ندرت فاسد می‌شود.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#8
درمان نقرس با طب سنتی . 

​​​​
[عکس: hee1034.jpg]

یکی از عوامل بروز نقرس، مصرف کم مایعات در طول روز است

این بیماری با درد و تورم ناگهانی مفاصل خود را نشان می‌دهد و اگرچه درمان‌های دارویی می‌تواند آن را درمان کند اما از قدیم روش‌های سنتی هم برای بهبود و درمان به طریق خانگی رایج بوده است.متخصصان طب سنتی راهکارها و پیشنهادهایی برای بهبود این بیماری دارند که در ادامه به آنها اشاره می‌شود.

برحسب تحقیقات مشخص شده یکی از عوامل بروز نقرس در افراد مبتلا به این بیماری، عدم عادت به نوشیدن آب یا به بیان بهتر، مصرف کم مایعات در طول روز است.به کلیه برای کارکرد بهتر باید آب به مقدار کافی برسد و وقتی که این میزان کم باشد علاوه بر بروز اختلالات متعدد کلیوی، زمینه ابتلا به نقرس هم تشدید می‌شود.

[عکس: hee1034-1.jpg]
استفاده از گیلاس به دلیل خواص و اثراتی که در کاهش میزان اسید اوریک دارد یکی از توصیه‌های پرکاربرد به منظور پیشگیری و همچنین بهبود نقرس است.قهوه نیز از جمله مواد غذایی دارای خاصیت کاهنده اسید اوریک به شمار می‌رود که می‌تواند در درمان و به‌ویژه پیشگیری از ابتلا به نقرس سودمند باشد.
علت بیماری نقرس
گیلاس به دلیل اثراتی که در کاهش میزان اسید اوریک دارد برای پیشگیری و بهبود نقرس مفید است

مصرف منظم روزانه (به مقدار کم) آب سبزیجات و صیفی‌هایی همچون چغندر، هویج و خیار هم تا حدی برای افراد مبتلا به نقرس مفید است و به پیشگیری از ورود آن به فاز حاد کمک می‌کند اما حتما باید توجه داشت تمام آن مواد غذایی که گفته می‌شود برای بیماران دچار نقرس مفید محسوب می‌شود در واقع وقتی مفید است که در حد بسیار کم و متعادل استفاده شود.

بیماران مبتلا به نقرس علاوه بر اینها باید از خوردن برخی مواد غذایی که در آنها پورین وجود دارد، بپرهیزند. به عنوان مثال، انواع ماهی (بویژه شاه‌ماهی، ساردین، سالمون و قزل‌آلا)، نان‌های شیرین، قند و آبنبات، دل و جگر، نخود، لوبیا، انواع گوشت، گل‌کلم، اسفناج و قارچ‌های خوراکی از جمله این مواد به شمار می‌رود.

منبع:jamejamonline.ir
پاسخ
سپاس شده توسط:
#9
درمان وزوز گوش

حس شنوایی باعث می‌شود که انسان زیبایی‌های صوتی محیط خود را درک کند و از آن لذت ببرد.

سیستم شنوایی علاوه بر مزیت‌های یاد شده به انسان در راه رفتن و ایستادن و نشستن تعادل می‌دهد. حال باید بدانیم چگونه از این موهبت الهی مواظبت کنیم.

محافظت از گوش ها:
نباید خود را در معرض صداهای زیاد قرار دهیم. حداکثر صدای مناسب برای گوش ۸۰ دسی بل است.
برای تمیز کردن گوش ار اجسام تیز و یا چوب کبریت استفاده نکنید.
سعی کنید از شست‌وشوی گوش پرهیز کنید.
از میل کردن غذاهای یبوست زا، مانند چای و ماست اجتناب کنید.
نوشیدن چای بیشترین صدمه را به گوش می‌زند. یکی از دلایل وزوز گوش مصرف چای و ماست زیاد است، زیرا خون را غلیظ می‌کنند.
بهتر است از گوش پاک کن استفاده نشود.
از مصرف میوه‌جات و سبزی‌جات فصل غافل نشوید.
روزانه ۶ لیوان آب میل کنید تا خون رقیق شود و دچار ناراحتی گوش نشوید.
راه‌های تمیز کردن گوش و افزایش قدرت شنوایی:
روش اول: هنگام رفتن به حمام یک قطره روغن بادام تلخ در هر یک از گوش‌های خود بریزید و بعد از یک ساعت آنها را با دستمال تمیز و نرم پاک کنید، زیرا روغن بادام تلخ واکس‌های درون گوش نرم کرده و آنها را خارج می‌کند.

روش دوم: ۶ شب در هر یک از گوش‌های خود ۵ قطره روغن زیتون اصل و مرغوب بریزید و ده دقیقه روی دست خود بخوابید تا درون گوش نفوذ کند. صبح روز ششم چیزهایی از گوشتان خارج می‌شود که هرگز فکرش را نمی‌کردید.

درمان عفونت گوش (کم هزینه و صد در صد موثر):
اگر گوش خانمی در زمان بارداری دچار عفونت شود به هر پزشکی مراجعه کند آنتی بیوتیک شدید و قوی تجویز می‌کند که با مصرف این داروها حتما بچه از بین می‌رود و اگر بچه را بخواهد باید قید شنوایی گوشش را بزند. در سراسر دنیا درمان عفونت گوش همین است.اما روش طب اسلامی و گیاهی چیست؟

قاشقی را در ظرف عسل بزنید و خارج کنید. هنگامی که نوار نازکی از عسل در حال ریختن در ظرف بود به مقدار دو یا سه قطره در گوش خود بریزید. با استفاده سه یا چهار روز از این روش عفونت گوش به‌کلی از بین می‌رود.

درمان درد گوش:
شاید شب‌ها دچار درد گوش شده باشید که واقعا آزار دهنده است.راه حل طب سنتی آنست که مقداری روغن زیتون را خیلی کم حرارت دهید. مواظب باشید زیاد گرم نشود طوری که گوش را بسوزاند. سپس چند قطره را در گوش بریزید و پس از ۵ دقیقه منتظر اثرات دیدنی و جالب آن باشید. ‌

منبع: بوعلی دارو

نویسنده مطلب: hadis.vhd
پاسخ
سپاس شده توسط:
#10
سوءهاضمه، مشكل‌هایی در هضم و جذب غذاهاست و به اشكال مختلف مانند نفخ، دل‌درد، اسپاسم، یبوست، اسهال، دیر و مشكل هضم‌شدن غذا، ترش‌كردن معده و... خود را نشان می‌دهد...

بسیاری از این موارد را می‌توان با رژیم غذایی مناسب یا گیاهان دارویی و داروهای گیاهی تسكین‌ داد یا درمان كرد. گیاهان حاوی اسانس (رایحه) از مهم‌ترین گیاهانی هستند كه از قدیم به‌‌عنوان طعم‌دهنده و خوشبوکننده غذاها و تسکین دهنده اختلال‌های سوءهاضمه مصرف می‌‌شده‌اند زیرا به علت داشتن مواد و تركیب‌های اسانسی به سرعت جذب می‌شوند و آثار خود را ظاهر می‌كنند.


این گیاهان كه بیشتر به‌صورت ادویه‌های مختلف، به‌خصوص در شرق آسیا از جمله هندوستان و چین مصرف بالایی دارند شامل نعناع، گشنیز، بادرنجبویه، زیره‌ سبز و سیاه، رازیانه، دارچین، هل، جوزبویا و.... است که رایج‌ترین و موثرترین‌های آنها در درمان نفخ عبارتند از:

1- نعناع:

گیاه معروفی است كه در جهان به «مینت» مشهور است. این گیاه حداقل 33 گونه دارد كه بیش از 15گونه از آنها در ایران موجود است. نعناع یكی از پرمصرف‌ترین گیاهان خوراكی دارویی جهان و اسانس (رایحه) آن از پرمصرف‌ترین‌ها در صنایع دارویی و بهداشتی از جمله خمیردندان‌هاست.

از اسانس نعناع (روغن معطر آن) برای ساخت داروهای ماساژدرمانی به وفور استفاده می‌شود. 2 نوع نعناع به نام‌های «نعناع فلفلی» و «نعنای قمی» در ایران مصرف بیشتری دارند. محصولات گیاهی نعناع به‌صورت تازه، خشك، عصاره، عرق گیاهی، چای كیسه‌ای و تنتور مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته این گیاه آثار قوی و ایده‌آل ضدنفخ، ضددرد (دل‌درد) و ضداسپاسم دارد و بسیار زوداثر است.

2- گشنیز:

گیاهی خوراكی و دارویی است كه از قسمت‌ هوایی (برگ‌ها) و میوه آن در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی بهداشتی استفاده می‌شود. گشنیز از خانواده جعفری و دارای رایحه خوشی‌ است كه بیشتر آثار گیاه عمدتا به آن ارتباط دارد. آثار این گیاه عبارتند از: مقوی معده، ضداسپاسم، ضددرد (دل‌درد)، ضدمیكروب، ضدقارچ، تقویت‌كننده قوای جنسی، هضم‌كننده غذا، صفراآور، آرام‌بخش، كاهش‌دهنده قندخون، كاهش‌دهنده چربی‌خون و كاهش‌دهنده فشار ‌خون.

3-بادرنجبویه:

گیاهی است از خانواده نعناع كه از نظر شكل ظاهری شباهت زیادی به نعناع دارد ولی بوی آن متفاوت است. این گیاه كه از گیاهان خوراكی- دارویی پرمصرف دنیاست به نام ملیسا هم مشهور است و از زمان‌های قدیم در بسیاری از نقاط دنیا به‌عنوان ضدنفخ، ضدتب و معرق مورداستفاده قرار می‌گیرد. مهم‌ترین آثار بادرنجبویه كه از نظر علمی به اثبات رسیده، آثار ضددرد، ضدباكتری، ضدویروس تبخال، ضدهیستامین، ضدتب، ضدنفخ، آرام‌بخش، خواب‌آور، مقوی قلب، مقوی معده و ضداسپاسم است.

از گیاهان دیگری كه مصرف بالا و خواص مشابهی با نعناع، گشنیز و بادرنجبویه دارند شامل زیره سبز و سیاه (از دانه‌های آنها استفاده می‌شود)، دارچین (از پوست درخت به‌دست می‌آید)، هل (دانه‌های گیاه) و جوزبویا (میوه گیاه) را می‌توان نام برد كه همگی اسانس (رایحه) دارد و به غیر از مصرف برای درمان سوءهاضمه، دارای آثار مفید دیگری هم هستند.


منبع : Salamat.ir
پاسخ
سپاس شده توسط:


چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
5 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
sadaf (۰۵-۰۸-۹۶, ۱۲:۳۰ ق.ظ)، صنم بانو (۱۷-۱۰-۹۶, ۰۹:۳۰ ب.ظ)، دخترشب (۱۸-۱۰-۹۶, ۱۲:۲۳ ق.ظ)، !!Tina!! (۱۷-۱۰-۹۶, ۰۵:۳۳ ب.ظ)، taranomi (۱۷-۱۰-۹۶, ۰۸:۰۹ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان