امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهيه ي دلمه سبزيجات- غذاي رژيمي و كم كالري !!
#1
Information 
[عکس: 78937-59828ef434ab9.jpg]
مواد لازم دلمه سبزیجات

هویج رنده شده نصف پیمانه
پیاز خرد شده یک چهارم پیمانه
بلغور سه چهارم پیمانه
آب نصف پیمانه
عصاره سبزیجات یا مرغ 1 عدد
کشمش پلویی یک سوم پیمانه
فلفل دلمه ای کوچک 4 عدد
پنیر موزارلا رنده شده سه چهارم پیمانه
خلال بادام یا گردوی خرد شده برشته 2 قاشق سوپ خوری

[عکس: 78937-59828efbd4b0a.jpg]

طرز تهیه دلمه سبزیجات

با آموزش طرز تهیه دلمه سبزیجات از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. ابتدا یک قابلمه روی حرارت قرار می دهیم ، مقداری روغن می ریزیم در قابلمه و پیاز را نگینی خرد می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم. کمی تفت می دهیم تا رنگ پیاز طلایی شود.
سپس آب داخل قابلمه می ریزیم ، عصاره سبزیجات یا مرغ را اضافه می کنیم و خوب با آب مخلوط می کنیم . سپس هویج را نگینی خرد می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم. حرارت را زیاد می کنیم تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید. سپس حرارت را کم می کنیم تا حدود 5 دقیقه مواد داخل قابلمه کاملا بپزند.
بهتر است از چند ساعت قبل بلغور را بخیسانیم تا نرم شود و راحت تر بپزد. در اینجا بلغور و کشکش را به قابلمه اضافه می کنیم ، درب قابلمه می گذاریم و از روی حرارت آنرا بر میداریم. حالا فلفل های دلمه را به شکل دلخواه برش می زنیم تا بتوانیم مواد دلمه را داخلشان بریزیم.
بهتر است از بالا فقط سر دلمه را برداریم تا کارمان راحت تر باشد. بعد از برید سر فلفل دلمه ای داخلش را خالی می کنیم و کنار می گذاریم. درب قابلمه را برمیداریم و پنیر موزارلا را به قابلمه اضافه می کنیم . سپس مواد را به صورت یکسان داخل فلفل دلمه ای ها می ریزیم.
پس از اینکه دلمه ها آماده شدند یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و دلمه ها را داخلش می چینیم ، سپس نصف پیمانه آب داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سریعا جوش بیاید. سپس حرارت را کم می کنیم تا بخار داخل قابلمه بپیچد و دلمه ها بپزند. در صورت تمایل کمی رب گوجه فرنگی هم داخل آب دلمه ها اضافه کنید.
حدود 10 تا 15 دقیقه بعد از اینکه حرارت را کم کردیم دلمه های ما تقریبا آماده هستند. در صرتی که پوست فلفل دلمه ای نرم شده باشد دلمه ها اماده هستند . دلمه ها را پس از پخت در ظرف مناسب می چینیم و با بادام یا گردو دلمه ها را تزیین می کنیم. بادام و گردو را باید در کمی روغن یا کره تفت دهید.
به این نکته توجه داشته باشید که با ریختن عصاره سبزیجات یا مرغ نیازی به ریختن نمک و ادویه داخل مواد دلمه ها نیست ، اما بهتر است برای اطمینان بیشتر مزه مواد را تست کنید تا در صورت کمبود ادویه ، خودتان ادویه مورد نظر را اضافه کنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
من جای عصاره خود مرغ و میریزم
کشمشم نمیریزم اه دوس ندارمasna
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 884 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 852 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 183 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۱۳-۰۵-۹۶, ۰۱:۴۵ ق.ظ)، taranomi (۱۳-۰۵-۹۶, ۰۱:۳۲ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان