۲۵-۱۱-۹۹، ۰۷:۲۵ ق.ظ
اگر به منوی رستورانها یا قهوهخانهها نگاهی بیندازید، حتماً چند نوع املت را در آن میبینید. این غذای خوشمزه که برای همه وعدهها مناسب است، معمولاً با مواد اولیه در دسترس و ساده طبخ میشود. با پخت یک املت بینظیر همراه ما باشید.
وبسایت فرارو: املت یکی از غذاهای ساده، خوشمزه و بسیار محبوب در بین ما ایرانی هاست که برای تمام وعدههای غذا در طول شبانهروز مناسب است و این روزها در منوی قهوهخانهها و رستورانها هم جایگاه ویژهای دارد. املت در عین حال که غذای سادهای است و مواد اولیه آن معمولاً در خانه همه پیدا میشود، نکات و فوت و فنهای زیادی دارد. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه و نکات طلایی جهت خوشمزه شدن املت آشنا شوید.
مواد لازم
مواد لازم
- گوجه فرنگی سفت: ۴ عدد
- تخممرغ به دمای محیط رسیده: ۴ تا ۵ عدد
- پیاز متوسط: ۱ عدد
- قارچ اسلایس شده: ۱ پیمانه
- فلفل دلمهای متوسط: ۴/۱ عدد
- لیمو ترش تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- سیر تازه: ۲ حبه
- پیازچه: ۴ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- شنبلیله تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز تند: به میزان دلخواه
- آویشن: ۲/۱ قاشق چایخوری
- پاپریکا: ۲/۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- کره: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع: به میزان لازم
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- قارچ: یک بسته
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !