۰۴-۰۲-۰، ۰۹:۱۲ ق.ظ
درست کردن انواع سس بشامل با قارچ
سس بشامل با قارچ
سس بشامل با قارچ نیز از روش های دیگر تهیه سس بشامل است که به سلیقه و ذائقه افراد بستگی دارد. اگر از جمله افرادی هستید که طعم لذیذ و بی نظیر قارچ را دوست دارید، این سس گزینه مناسبی است.
سس سفید سسی است که از ترکیب کره، آرد و شیر تهیه می شود. در آشپزی فرانسوی سس بشامل (به فرانسوی Béchamel )، سس سفید نامیده می شود. این [font]سس[/font] در آشپزی ایرانی ها جا افتاده است و کاربرد فراوانی دارد.این سس در برخی انواع غذاهای گوشتی، ماکارونی مانند لازانیا، کاربونارا و انواع مختلف دیگر غذا و سوپ استفاده می شود.
سس قارچ هم همانند سس سفید است فقط به آن تکه های قارچ اضافه می کنند که در کنار غذاهای گوشتی مثل استیک و همبرگر و مرغ از آن استفاده می شود. نکته حائز اهمیت کالری بالای این دو نوع سس به دلیل وجود خامه و کره در آن می باشد. همچنین به دلیل وجود اسیدهای چرب اشباع موجود در آنها استفاده شان در بیماران قلبی و بیماران دارای فشار خون، افراد دیابتی توصیه نمی شود.
این سس لذیذ، طعم دهنده ی بسیاری از غذاها مانند لازانیا و سوفله می باشد و شباهت بسیار زیادی به سس بشامل دارد. تفاوت عمده این سس با سس بشامل این است که در این سس آرد را تفت نمی دهیم. سس سفید از جمله سس هاییست که داشتن آن در یخچال همیشه لازم است. پس از آماده شدن اضافه این سس را می توان در یخچال تا چند روز نگهداری کرد و برای تعداد زیادی از غذا ها استفاده نمود.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !