۰۸-۰۱-۰، ۰۶:۰۱ ق.ظ
اگر شما هم هوس یک باقلوای خوشمزهی خانگی را کردهاید با این دستور پخت، در اولین فرصت خود را مهمان یک ظرف شیرینی باقلوا و یک استکان چای کمر باریک کنید.
مجله دیجیکالا - مریم ابراهیمی: باقلوا یکی از محبوبترین شیرینیهای دنیاست که در ایران، ترکیه، آذربایجان و حتی یونان جزو پرطرفدارترین دسرها محسوب میشود. باقلوا انواع مختلفی دارد، ولی بدون شک هیچ کدام از آنها به اندازهی باقلوای پستهای اصل ترکیه که در ایران به نامها باقلوای ترکی یا استانبولی هم شناخته میشود، مشهور و محبوب نیست. اگر دوست دارید دستور پخت این شیرینی خوشمزه را یاد بگیرید با ما همراه باشید تا طرز تهیه باقلوای ترکی خانگی با خمیر یوفکا و شربت مخصوص باقلوا را خیلی ساده به شما آموزش دهیم.
یونانیها، ترکها و عربها معتقد هستند که دستور پخت باقلوا در اصل متعلق به آنهاست. قدیمیترین دستور پخت کشف شده از یک دسر لایهلایهی شبیه به باقلوا که با عسل پوشانده میشده است به قرن دوم قبل از میلاد در روم برمیگردد. البته طبق این سند که در قدیمیترین کتاب لاتین موجود قرار دارد، ریشهی این دسر حتی به زمانی بسیار قبلتر از امپراطوری رومیها و ترکها میرسد.
در هر حال در طول زمان باقلوا تبدیل به یک دسر جذاب برای جشنها و مناسبتهای خاص شد که پختن آن نیاز به مهارت زیادی داشت. در گذشته گاهی سالها طول میکشید که شاگردان مهارت تهیه کردن خمیرهای بسیار باریک هزار لایه را از استادان زبردست خود بیاموزند. اما دیگر سالهاست که با به بازار آمدن خمیرهای آماده مثل خمیر یوفکا طرز تهیه باقلوا بسیار ساده شده است.
پس اگر شما هم هوس یک باقلوای خوشمزهی خانگی را کردهاید دستور پخت ما را به خاطر بسپارید و در اولین فرصت خود را مهمان یک ظرف شیرینی باقلوا و یک استکان چای کمر باریک کنید.
یونانیها، ترکها و عربها معتقد هستند که دستور پخت باقلوا در اصل متعلق به آنهاست. قدیمیترین دستور پخت کشف شده از یک دسر لایهلایهی شبیه به باقلوا که با عسل پوشانده میشده است به قرن دوم قبل از میلاد در روم برمیگردد. البته طبق این سند که در قدیمیترین کتاب لاتین موجود قرار دارد، ریشهی این دسر حتی به زمانی بسیار قبلتر از امپراطوری رومیها و ترکها میرسد.
در هر حال در طول زمان باقلوا تبدیل به یک دسر جذاب برای جشنها و مناسبتهای خاص شد که پختن آن نیاز به مهارت زیادی داشت. در گذشته گاهی سالها طول میکشید که شاگردان مهارت تهیه کردن خمیرهای بسیار باریک هزار لایه را از استادان زبردست خود بیاموزند. اما دیگر سالهاست که با به بازار آمدن خمیرهای آماده مثل خمیر یوفکا طرز تهیه باقلوا بسیار ساده شده است.
پس اگر شما هم هوس یک باقلوای خوشمزهی خانگی را کردهاید دستور پخت ما را به خاطر بسپارید و در اولین فرصت خود را مهمان یک ظرف شیرینی باقلوا و یک استکان چای کمر باریک کنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !