۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
با یه بورک خوشمزه اومدم، درست کنی و در کنار خونواده لذتشو ببری!
مواد لازم:
برای داخل بورک
چرخ کرده گوشت قرمز یا مرغ پیاز متوسط 1 عددفلفل دلمه رنگی جعفری تازه فلفل، زردچوبه، نمک بمقدار نیاز پونه کوهی، آویشن نصف قاشق چ خوریروغن مقدار کافی. زیاد چرب کنید.ابتدا پیاز رو تفت داده، سبک که شد، چرخ کرده مرغ رو بهش اضافه کردم، یمقدار تفت داده، سپس ادویه جات ذکر شده رو بهش اضافه کردم...مجدد تفت میدم، در آخر بهش جعفری خرد شده تازه اضافه میکنم.مواد لازم برای سس رویه ورقه یوفکا شیر یک لیوان روغن مایع 10قاشق غ خوری نمک نصف قاشق چ خوری یک عدد سفیده تخم مرغ همه این مواد رو باهم مخلوط کرده و قراره برا رویه ورقه خمیر برس بکشیم.مواد لازم برا رومال بورکزرده تخممرغ 1عددماست 2 ق غ خوریر وغن مایع 4ق غ خوری زعفرون 1ق غ خوری نمک نوک قاشق چ خوریهمه این مواد رو باهم مخلوط کرده ، بذارید کنار. راستی برای یادگیری بیشتر بورک های خوشمزه می توانید به سایت های allrecipes و upcook مراجعه کنید. مراحل آماده سازی بورکرویه ورقه یوفکا از سس سفیده تخم مرغ زوه و همه جاشو برس میکشیم، از مواد اماده شده داخل ریخته، (پنیر پیتزا اختیاری)ورقه رو رول کرده، در آخر همه رول های اماده رو داخل ظرف کاغذ روغنی انداخته،از سس رومال زده تخم مرغ بهش زده ، کنجد پاشیده به فر 10دقیقه گرم شده با دمای 180درجه میذاریم تا بمدت 25الی 30دقیقه..
مواد لازم:
برای داخل بورک
چرخ کرده گوشت قرمز یا مرغ پیاز متوسط 1 عددفلفل دلمه رنگی جعفری تازه فلفل، زردچوبه، نمک بمقدار نیاز پونه کوهی، آویشن نصف قاشق چ خوریروغن مقدار کافی. زیاد چرب کنید.ابتدا پیاز رو تفت داده، سبک که شد، چرخ کرده مرغ رو بهش اضافه کردم، یمقدار تفت داده، سپس ادویه جات ذکر شده رو بهش اضافه کردم...مجدد تفت میدم، در آخر بهش جعفری خرد شده تازه اضافه میکنم.مواد لازم برای سس رویه ورقه یوفکا شیر یک لیوان روغن مایع 10قاشق غ خوری نمک نصف قاشق چ خوری یک عدد سفیده تخم مرغ همه این مواد رو باهم مخلوط کرده و قراره برا رویه ورقه خمیر برس بکشیم.مواد لازم برا رومال بورکزرده تخممرغ 1عددماست 2 ق غ خوریر وغن مایع 4ق غ خوری زعفرون 1ق غ خوری نمک نوک قاشق چ خوریهمه این مواد رو باهم مخلوط کرده ، بذارید کنار. راستی برای یادگیری بیشتر بورک های خوشمزه می توانید به سایت های allrecipes و upcook مراجعه کنید. مراحل آماده سازی بورکرویه ورقه یوفکا از سس سفیده تخم مرغ زوه و همه جاشو برس میکشیم، از مواد اماده شده داخل ریخته، (پنیر پیتزا اختیاری)ورقه رو رول کرده، در آخر همه رول های اماده رو داخل ظرف کاغذ روغنی انداخته،از سس رومال زده تخم مرغ بهش زده ، کنجد پاشیده به فر 10دقیقه گرم شده با دمای 180درجه میذاریم تا بمدت 25الی 30دقیقه..