ترفندها
۱. میتوانید از شکلات با درصد ۳۵ تا ۷۵ درصد استفاده کنید. اگر از شکلات شیری استفاده میکنید، باید نسبتها و دستور خاص آن را رعایت کنید، چون این نوع شکلات شیر بیشتری دارد و باید خامه کمتری به آن اضافه کرد.
۲. فقط توجه کنید که از شکلات قالبی با کیفیت استفاده کنید. از شکلات چیپسی استفاده نکنید، چون آنها غلظتشان نامشخص است و کیفیتشان به اندازه شکلاتهای قالبی نیست.
۳. از قبل برنامه ریزی کنید و حتما زمان کافی برای یخچال بگذارید. شکلات فوق العاده روان خواهد شد و باید قبل از غلطاندن آن در مواد تزئینی، در یخچال بماند تا سفت شود.
۴. در صورت امکان موقع رول کردن شکلات، دستکش مناسب برای مواد غذایی بپوشید، شکلات به دستکش کمتر میچسبد تا دست
برهنه.
ایدههایی برای تزئین ترافل شکلاتی
میتوانید هر یک از ترافلها را در یکی از اینها بزنید تا ترافلهایی با ظاهر متفاوت داشته باشید.
پودر کاکائو: پودر کاکائوی شیرین نشده یا شیرین شده هر دو خوب هستند.
پودر نارگیل: پودر نارگیل یا نارگیلی که خیلی ریز رنده شده، طعم نارگیلی خوشمزهای به ترافل شما میدهد.
قندهای رنگی: هر یک از شکلهای مورد علاقهتان اعم از قلب، ستاره و یا شکلهای دیگر را که دوست دارید، میتوانید استفاده کنید.
پودر رنگی غذا: در این مورد توصیه و تاکید من بر استفاده از پودر چغندر قند (پودر لبو) است. بهتر است از این نوع رنگ صورتی زیبا و طبیعی که از بابت سالم بودن آن خیالتان راحت است، استفاده کنید تا ترافل شما زیباتر از همیشه باشد.
شکر دانه درشت: اگر بخواهید طعم شیرینی داشته باشد میتوانید از شکر دانه درشت رنگی استفاده کنید.
شکلات ریز خرد شده: شما میتوانید شکلات را در غذاساز خرد کنید. همچنین آن را با رنده ریز کنید.
شکلات ذوب شده: اگر میخواهید از این روش استفاده کنید، ترافل شکلاتی باید خوب سرد شده باشد تا بتوان به راحتی آن را در شکلات ذوب شده غلتاند.
شکلاتهای تزئینی: این شکلاتها که به شکلهای مختلف وجود دارند، ظاهر تمام شکلاتی و دانهای به ترافل میدهند.
آجیل خرد شده: بادام، گردو، پسته، فندق، بادام زمینی یا بادام هندی، همگی برای یک تزئین آجیلی خوب هستند. میتوانید به صورت خام یا برشته از آنها استفاده کنید.
توتهای فریز شده و خرد شده در غذاساز: توت فرنگی، بلوبری یا انواع تمشک گزینههای خوبی هستند. توت فرنگی رنگ قرمز یا صورتی دارد که آن را در تصویر میبینید. اگر بخواهید که ترافل شما به میزان زیادی از این میوههای یخ زده روی خود داشته باشد، میتوانید ترافل را در کمی آب بزنید و دوباره در میوههای خرد شده
بغلتانید.