۰۵-۰۹-۹۶، ۰۸:۴۲ ق.ظ
روش های درست کردن ترشی مارچوبه
مواد لازم برای ترشی مارچوبه :
مارچوبه 400 گرم
شبت تازه 6 عدد
آب 5 پیمانه
شکر 3 قاشق سوپخوری
چاشنی دلخواه به مقدار لازم
برگ بو 2 الی 3 عدد
سیر 2 حبه
سرکه 2 الی 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 الی 3 قاشق سوپخوری
دانه خردل یک قاشق چایخوری
نمک 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه ترشی مارچوبه :
ساقه های ضخیم مارچوبه ها را جدا کنید و پوست آنها را بکنید و به اندازه های 2 الی 3 سانتی متر برش دهید.
تمامی مواد به جز مارچوبه ها و شبت را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. سپس مارچوبه را اضافه کرده و حدود 15 الی 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. شیشه های ترشی را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شبت ها را ته ظرف ها قرار دهید. مارچوبه ها را داخل آب آنها قرار دهید. آب جوش را اضافه کنید. شیشه ها را محکم ببندید و در محلی خنک نگهداری کنید.
منبع : bartarinha.ir
مارچوبه 400 گرم
شبت تازه 6 عدد
آب 5 پیمانه
شکر 3 قاشق سوپخوری
چاشنی دلخواه به مقدار لازم
برگ بو 2 الی 3 عدد
سیر 2 حبه
سرکه 2 الی 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 الی 3 قاشق سوپخوری
دانه خردل یک قاشق چایخوری
نمک 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه ترشی مارچوبه :
ساقه های ضخیم مارچوبه ها را جدا کنید و پوست آنها را بکنید و به اندازه های 2 الی 3 سانتی متر برش دهید.
تمامی مواد به جز مارچوبه ها و شبت را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. سپس مارچوبه را اضافه کرده و حدود 15 الی 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. شیشه های ترشی را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شبت ها را ته ظرف ها قرار دهید. مارچوبه ها را داخل آب آنها قرار دهید. آب جوش را اضافه کنید. شیشه ها را محکم ببندید و در محلی خنک نگهداری کنید.
منبع : bartarinha.ir
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !