امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه ته چین دو لایه
#1
[عکس: cddedf3dd301.jpg]
[highlight=#f9f9f9]مواد اولیه (برای ۵ نفر) :مرغ ۴۰۰گرم (سینه )برنج نیم کیلوزعفران ۱قاشق چایخوریتخم مرغ ۶عددبادمجان۳۰۰گرمروغن ۱۵۰گرمماست ۲۵۰گرمپیاز ۱عددنمک به میزان دلخواهفلفل به میزان دلخواهزرشک به میزان دلخواهگردو به میزان دلخواه.طرز تهیه :ابتدا سینه مرغ را با کمی روغن تفت داده و بعد آن را با مواد دلخواه مثل پیاز، برگ بو، سیر و... آبپز می کنیم.بادمجان ها را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ می کنیم.در ظرفی مناسب تخم مرغ ها و ماست را با زعفران آبکرده خوب می زنیم و برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبکشی می رسانیم و آبکش می کنیم.برنج را داخل تخم مرغ می ریزیم و کاملا زیرورو می کنیم تا یکدست شود.در ظرفی نچسب یک لایه برنج می ریزیم و با کفگیر فشار داده و صاف می کنیم و یک لایه از مرغ تکه شده یا ریش شده را قرار می دهیم و مقداری زرشک و مغز گردو می ریزیم و دوباره برنج ریخته و این بار بادمجان ها را اضافه می کنیم.به همین ترتیب ادامه می دهیم و در انتها مواد را با کفگیر بخوبی فشرده کرده و درون فر با دمای ۱۸۰درجه طبخ می کنیم.نکات :1 - اگر دوست دارید غذا را روی گاز بپزید حتما از فویل استفاده کنید و غذا را پشت و رو کنید تا کاملا بپزد.2 - بهتر است بین لایه ها کمی هم پنیر پیتزا بزنید تا انسجام موادتان بیشتر شود.3 - یادتان باشد بین لایه هایی که بادمجان دارد کشمش و گردو نریزید.[/highlight]
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
خیلی ممنونmaraxcvl
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 901 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 859 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 191 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان