۲۱-۱۱-۹۹، ۰۹:۲۸ ق.ظ
وبسایت غذالند - مریم حسنپور: خورش بادمجان گوده، یکی از انواع خورشهای محلی و پرطرفدار استان گیلان میباشد. این خوراک گیاهی برای کسانی که طرفدار بادمجان هستند، بسیار عالی بوده و یک غذای متفاوت و لذیذ را تدارک خواهند دید. مواد اصلی این خورش سنتی بادمجان، گوجه فرنگی، گردو، رب انار و… میباشد. در واقع این خورش در دو مرحله که ابتدا مواد داخل بادمجان و گوجهها را آماده کرده و سپس این مواد را داخل بادمجان و گوجهها پر میکنید، آماده و طبخ میشود.
خورش بادمجان گوده را میتوانید برای وعده ناهار و یا مهمانیهای خانوادگی خود طبخ و سرو نمایید. این خورش لذیذ و مقوی، فواید و خواص بسیاری دارد که میتوان به تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت استخوان ها، هضم بهتر غذا، حفظ سلامت قلب، مراقبت از پوست و مو، کنترل قندخون و… اشاره کرد.
مواد لازم
خورش بادمجان گوده را میتوانید برای وعده ناهار و یا مهمانیهای خانوادگی خود طبخ و سرو نمایید. این خورش لذیذ و مقوی، فواید و خواص بسیاری دارد که میتوان به تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت استخوان ها، هضم بهتر غذا، حفظ سلامت قلب، مراقبت از پوست و مو، کنترل قندخون و… اشاره کرد.
مواد لازم
- بادمجان متوسط: ۴ عدد
- گوجه فرنگی: ۳ عدد
- پیاز متوسط: ۲ عدد
- گردو: ۱٫۵ لیوان
- جعفری: ۶ قاشق غذاخوری
- سیر: ۶ حبه
- تمبر هندی: ۳ قاشق غذاخوری
- آب: ۱٫۵ لیوان
- رب انار: ۱٫۲ لیوان
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !