امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه خورش بادمجان گوده؛ خورش محلی پُرطرفدار
#1
وب‌سایت غذالند - مریم حسن‌پور: خورش بادمجان گوده، یکی از انواع خورش‌های محلی و پرطرفدار استان گیلان می‌باشد. این خوراک گیاهی برای کسانی که طرفدار بادمجان هستند، بسیار عالی بوده و یک غذای متفاوت و لذیذ را تدارک خواهند دید. مواد اصلی این خورش سنتی بادمجان، گوجه فرنگی، گردو، رب انار و… می‌باشد. در واقع این خورش در دو مرحله که ابتدا مواد داخل بادمجان و گوجه‌ها را آماده کرده و سپس این مواد را داخل بادمجان و گوجه‌ها پر می‌کنید، آماده و طبخ می‌شود.
[عکس: 2526970_113.jpg]
خورش بادمجان گوده را می‌توانید برای وعده ناهار و یا مهمانی‌های خانوادگی خود طبخ و سرو نمایید. این خورش لذیذ و مقوی، فواید و خواص بسیاری دارد که می‌توان به تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت استخوان ها، هضم بهتر غذا، حفظ سلامت قلب، مراقبت از پوست و مو، کنترل قندخون و… اشاره کرد.
مواد لازم
  • بادمجان متوسط: ۴ عدد
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • گردو: ۱٫۵ لیوان
  • جعفری: ۶ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۶ حبه
  • تمبر هندی: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱٫۵ لیوان
  • رب انار: ۱٫۲ لیوان
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
[عکس: 2526974_101.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
طرز تهیه
۱. بادمجان‌ها را پوست کرده و از وسط یک برش طولی روی آن‌ها ایجاد کنید.
۲. کمی به بادمجان‌ها نمک بزنید و سپس مواد داخل آن را آماده کنید.
۳. پیاز، گردو، جعفری، سیر، تمبر هندی و رب انار را در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید.
۴. سپس سر گوجه فرنگی‌ها را برش زده و داخل آن را خالی کنید.
۵. می‌توانید محتویات داخل گوجه فرنگی را نیز به مواد گردو در مخلوط کن اضافه و هم بزنید.
۶. در آخر نیز نصف لیوان آب و ادویه‌ها را به مواد داخل مخلوط کن اضافه و مواد را هم بزنید.
۷. مخلوط آماده شده را در داخل گوجه‌ها و بادمجان‌ها بریزید و پر کنید.
۸. در یک قابلمه کمی روغن بریزید و گوجه‌ها و بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید.
۹. سپس یک لیوان آب داخل قابلمه اضافه و درب ظرف را بگذارید.
۱۰. ۲۰ دقیقه صبر کنید تا بادمجان‌ها و گوجه‌ها در حرارت کم بجوشد و پخته شود.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 897 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 859 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: خراسان جنوبی صنم بانو 2 356 ۲۶-۰۶-۰، ۰۷:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۲۱-۱۱-۹۹, ۰۹:۲۹ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان