۱۳-۱۲-۹۹، ۱۲:۲۳ ب.ظ
بیشک از بین همه خورشهایی که با میوه تهیه میشوند، خورش به یکی از پرطرفدارترین و محبوبترین آنهاست. این غذا در اصل جز غذاهای اصیل اصفهانی محسوب میشود
وبسایت کاغذرنگی - علی اصغری: بیشک از بین همه خورشهایی که با میوه تهیه میشوند، خورش به یکی از پرطرفدارترین و محبوبترین آنهاست. یکی از ویژگیهایی که این خورشت را نسبت به سایر خورشها متمایز میکند، عطر و بوی آن است. بد نیست بدانید بهترین نوع به در اصفهان کاشت میشود. این غذا در اصل جز غذاهای اصیل اصفهانی محسوب میشود. همچنین از به برای درست کردن مربا و دمنوش نیز استفاده میشود، چراکه این میوه عطر و طعم فوقالعادهای دارد. اگر میخواهید با طرز تهیه خورش به آشنا شوید، با ما همراه باشید.
مواد لازم
مواد لازم
- ۴۰۰ گرم گوشت گوسفندی
- ۳۰۰ گرم به
- ۱ عدد پیاز متوسط
- ۱۰ الی ۱۲ عدد آلو خورشی
- ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
- یک قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق غذاخوری آبلیمو
- یک دوم پیمانه زعفران دم کرده
- روغن به مقدار لازم
- فلفل، نمک، پودر سیر، زرد چوبه، دارچین به میزان دلخواه
اینجا همه ی برادران قابیلند
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...