امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه خورش چاغاله بادام +عکس
#1
مواد اولیه: (برای 5 نفر)
  • گوشت (خورشتی و بدون چربی) 400گرم

  • سبزی (شامل نعنا و جعفری(جعفری كمی بیشتر)) 250تا300گرم

  • چاغاله بادام 300گرم

  • برگ بو 4عدد

  • پیاز 4عدد

  • زعفران (آبكرده) 2قاشق غذاخوری

  • آبغوره به میزان لازم

  • لیمو عمانی 2عدد

طرز تهیه:
1. ابتدا گوشت را بشویید و به صورت خورشتی خرد كنید.در ظرفی مناسب مقداری روغن بریزید و گوشت را كمی در آن تفت دهید. 2عدد پیاز را پوست بگیرید و 4قسمت كنید و به گوشت اضافه كرده و كمی تفت دهید و بعد زردچوبه و فلفل بزنید و برگ بو را اضافه كرده و با مقداری آب اجازه دهید بپزد.
2. وقتی که گوشت خورش نیم پز شد، 2عدد پیاز باقی مانده را پوست گرفته و رنده كنید و در روغن سرخ كنید. نعنا و جعفری را شسته و ریز خرد كنید و جداگانه در روغن تفت دهید، ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند.
3. چاغاله بادام را خوب شسته ودم آنها را بگیرید و به پیاز اضافه كنید و کمی تفت دهید.گوشت نیم پز شده را از مواد اضافه جدا كرده و به همراه آب صاف شده آن به مواد اضافه كنید و بگذارید غذا جا بیفتد.در نیم ساعت آخر پخت آبغوره،لیمو عمانی و زعفران را به خورش افزوده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
نكات:
1)مدت زمان پخت چاغاله بادام معمولا به همان اندازه پخت خورش كرفس است.
2)بهتر است زمان كافی به خورش بدهید تا كاملا جا افتاده و خوشمزه شود.
3)به جای آبغوره میتوان از آبلیمو هم استفاده كرد.
[عکس: 7e157f0048.jpg]
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 920 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
Tongue خورشت خلال بادام arom 2 390 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۵۸ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 867 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان