امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه دسر مجلسی پاناکوتا رنگین
#1
 
[عکس: 156597156298960-irannaz-com-300x200.jpg]
طرز تهیه دسر مجلسی پاناکوتا رنگین
 
یکی از دسرهای بسیار شیک و مجلسی و پر طرفدار دسر پاناکوتاست . در این مطلب از ایران ناز طرز تهیه دسر پاناکوتای رنگین کمانی را آموزش میدهیم. امیدوارم با تهیه این دسر بر زیبایی سفره های خود بیافزایید .
 
مواد لازم برای تهیه پاناکوتای رنگین :
 
شیر ۳ لیوان
شکر ۷ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
خامه صبحانه نصف لیوان
* پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
* پودر ژلاتین (اگر پاناکوتا قالبی درست کردید 3 قاشق غذاخوری بریزید)‌ ‌
 
طرز تهیه پاناکوتای رنگین :
 
[عکس: 156597137090297-irannaz-com.jpg]
 
ابتدا نصف لیوان از شیر بر دارید و با 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کنید روی بخار کتری بگذارید تا بن ماری شود. سپس بقیه شیر را با شکر مخلوط کنید روی حرارت بگذارید تا شکر آن حل شود (نباید بجوشد) شکرش حل شود کافی است. حرارت را خاموش کنید وانیل و آن ژلاتینی که بنماری شده را به آن اضافه کنید.
 
خامه را با چنگال کمی هم بزنید تا شل شود سپس داخل بقیه مواد بریزید و آن را مخلوط کنید. کمی که خنک شد داخل یخچال به مدت دو تا سه ساعت بگذارید تا آماده شود.
 
نکته :
 
می توانید هر لایه را به وسیله چند قطره رنگ خوراکی به رنگ دلخواه دربیاورید

رمز شب ...!
دوست دارم هایت هست
این را که بگویی
خوابم می برد
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
خیلی دلبره
ولی دلبریش از دوره
بازنده میگه میشه اما سخته
برنده میگه سخته اما میشه


 
پاسخ
سپاس شده توسط:


چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
sadaf (۰۲-۰۳-۹۹, ۱۱:۱۵ ق.ظ)، hadis hpf (۰۲-۰۳-۹۹, ۰۲:۱۷ ب.ظ)، 09171273756 (۰۲-۰۳-۹۹, ۰۸:۱۵ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان