۲۶-۱۱-۹۳، ۰۲:۲۳ ب.ظ
دم پخت باقالی برای ۳ نفر زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه زمان پخت : ۶۰ دقیقه مواد لازم: برنج ۴۰۰ گرم زرد چوبه ۱ قاشق غذا خوری باقالا زرد خشک ۲ پیمانه پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ کره، روغن، نمک، فلفل به مقدار دلخواه دستور تهیه: ابتدا برنج ها را کمی شسته و میگذاریم…
دم پخت باقالی
برای ۳ نفر
زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه
زمان پخت : ۶۰ دقیقه
مواد لازم:
برنج ۴۰۰ گرم
زرد چوبه ۱ قاشق غذا خوری
باقالا زرد خشک ۲ پیمانه
پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ
کره، روغن، نمک، فلفل به مقدار دلخواه
دستور تهیه:
ابتدا برنج ها را کمی شسته و میگذاریم در آب بمانند، باقالاها را با مقدار کمی روغن و زردچوبه میگذاریم کمی تفت بخورد حدود ۳ لیوان آب اضافه میکنیم و می گذاریم کمی بپزد، پیاز های خرد شده را جداگانه با مقداری نمک سرخ میکنیم، برنج را در قابلمه باقلا ریخته و کره و روغن را اضافه میکنیم و میگذاریم دم بکشد و سپس با پیاز سرخ شده آن را سرو میکنیم.
دم پخت باقالی
دم پخت باقالی
زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه
زمان پخت : ۶۰ دقیقه
مواد لازم:
برنج ۴۰۰ گرم
زرد چوبه ۱ قاشق غذا خوری
باقالا زرد خشک ۲ پیمانه
پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ
کره، روغن، نمک، فلفل به مقدار دلخواه
دستور تهیه:
ابتدا برنج ها را کمی شسته و میگذاریم در آب بمانند، باقالاها را با مقدار کمی روغن و زردچوبه میگذاریم کمی تفت بخورد حدود ۳ لیوان آب اضافه میکنیم و می گذاریم کمی بپزد، پیاز های خرد شده را جداگانه با مقداری نمک سرخ میکنیم، برنج را در قابلمه باقلا ریخته و کره و روغن را اضافه میکنیم و میگذاریم دم بکشد و سپس با پیاز سرخ شده آن را سرو میکنیم.