امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه دم پخت باقالی
#1
دم پخت باقالی برای ۳ نفر زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه زمان پخت : ۶۰ دقیقه مواد لازم: برنج ۴۰۰ گرم زرد چوبه ۱ قاشق غذا خوری باقالا زرد خشک ۲ پیمانه پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ کره، روغن، نمک، فلفل به مقدار دلخواه دستور تهیه: ابتدا برنج ها را کمی شسته و می­گذاریم…

دم پخت باقالی
[عکس: dam-pokhte-baghali.jpg]
دم پخت باقالی
برای ۳ نفر
زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه
زمان پخت : ۶۰ دقیقه
مواد لازم:
برنج ۴۰۰ گرم
زرد چوبه ۱ قاشق غذا خوری
باقالا زرد خشک ۲ پیمانه
پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ
کره، روغن، نمک، فلفل به مقدار دلخواه
دستور تهیه:
ابتدا برنج ها را کمی شسته و می­گذاریم در آب بمانند، باقالاها را با مقدار کمی روغن و زردچوبه می­گذاریم کمی تفت بخورد حدود ۳ لیوان آب اضافه می­کنیم و می­ گذاریم کمی بپزد، پیاز های خرد شده را جداگانه با مقداری نمک سرخ می­کنیم، برنج را در قابلمه باقلا ریخته و کره و روغن را اضافه می­کنیم و می­گذاریم دم بکشد و سپس با پیاز سرخ شده آن را سرو می­کنیم.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
HuhHuhHuhHuh
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 920 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 867 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 195 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان