۰۶-۰۱-۹۳، ۱۱:۲۷ ب.ظ
[highlight=#ffffff]
مواد لازم برای 4 نفر (نوع اول)[/highlight][highlight=#ffffff] دنده خردشده: 800 گرم
سیر: 2حبه، رنده شده
ترخون ساطوری: 2 قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری: 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
روغن: 4 قاشق غذاخوری
سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم[/highlight][highlight=#ffffff] مواد لازم برای 4 نفر (نوع دوم)[/highlight][highlight=#ffffff] دنده خردشده: 800 گرم
سس کچاپ: یکچهارم پیمانه
عسل: یک قاشق غذاخوری
سرکه سفید: 4 قاشق غذاخوری
آویشن: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیر: 2حبه، رنده شده[/highlight][highlight=#ffffff][/highlight][highlight=#ffffff]روش تهیه[/highlight][highlight=#ffffff]1. برای هر 2نوع دنده
کباب، همه مواد را مخلوط کرده و دنده را حداقل 2ساعت در مواد قرار دهید تا طعمدار شود.[/highlight][highlight=#ffffff]2. تکههای سبزی را از روی دندههایی که داخل سبزیها بودهاند برداشته و روی توری و زغال دو طرف را 8 دقیقه آتش دهید تا کباب شود. نوع دیگر کباب دنده را هم به همین صورت کباب کنید.[/highlight][highlight=#ffffff] نکات[/highlight][highlight=#ffffff]- اگر از دنده گوساله استفاده میکنید مدت زمان آتشدادن را برای دوطرف 2دقیقه بیشتر کنید.[/highlight][highlight=#ffffff]- اگر دنده با
گوشت
است مدت زمان آتشدادن را 4دقیقه برای سمت گوشتی بیشتر کنید.[/highlight][highlight=#ffffff]- دندهها را فقط یکبار پشت و رو کنید ولی مواظب باشید تا نسوزد.[/highlight]
مواد لازم برای 4 نفر (نوع اول)[/highlight][highlight=#ffffff] دنده خردشده: 800 گرم
سیر: 2حبه، رنده شده
ترخون ساطوری: 2 قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری: 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
روغن: 4 قاشق غذاخوری
سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم[/highlight][highlight=#ffffff] مواد لازم برای 4 نفر (نوع دوم)[/highlight][highlight=#ffffff] دنده خردشده: 800 گرم
سس کچاپ: یکچهارم پیمانه
عسل: یک قاشق غذاخوری
سرکه سفید: 4 قاشق غذاخوری
آویشن: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیر: 2حبه، رنده شده[/highlight][highlight=#ffffff][/highlight][highlight=#ffffff]روش تهیه[/highlight][highlight=#ffffff]1. برای هر 2نوع دنده
کباب، همه مواد را مخلوط کرده و دنده را حداقل 2ساعت در مواد قرار دهید تا طعمدار شود.[/highlight][highlight=#ffffff]2. تکههای سبزی را از روی دندههایی که داخل سبزیها بودهاند برداشته و روی توری و زغال دو طرف را 8 دقیقه آتش دهید تا کباب شود. نوع دیگر کباب دنده را هم به همین صورت کباب کنید.[/highlight][highlight=#ffffff] نکات[/highlight][highlight=#ffffff]- اگر از دنده گوساله استفاده میکنید مدت زمان آتشدادن را برای دوطرف 2دقیقه بیشتر کنید.[/highlight][highlight=#ffffff]- اگر دنده با
گوشت
است مدت زمان آتشدادن را 4دقیقه برای سمت گوشتی بیشتر کنید.[/highlight][highlight=#ffffff]- دندهها را فقط یکبار پشت و رو کنید ولی مواظب باشید تا نسوزد.[/highlight]
آرامش چیست ؟
نگاه به گذشته و شکر خدا
نگاه به اینده و اعتماد به خدا
نگاه به اطراف و جستجوی خدا
نگاه به درون و دیدن خدا
لحظه هایت سر شار از بوی خدا . . .
نگاه به گذشته و شکر خدا
نگاه به اینده و اعتماد به خدا
نگاه به اطراف و جستجوی خدا
نگاه به درون و دیدن خدا
لحظه هایت سر شار از بوی خدا . . .