۱۴-۱۰-۹۹، ۰۷:۰۳ ق.ظ
زرشک پلو با مرغ نقش پررنگی در فرهنگ آشپزی ایرانی دارد. در این قسمت میخواهیم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه را به شما یاد بدهیم.
مجله دیجی کالا__ مریم ابراهیمی: زرشک پلو با مرغ نقش پررنگی در فرهنگ آشپزی ایرانی دارد. غذای محبوبی که امضای هر سرآشپز ایرانی است و بهترین نمونه برای معرفی کردن زعفران، زرشک و برنج ایرانی به تمام دنیا است. در این قسمت میخواهیم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه را به شما یاد بدهیم.
در تهیهی مرغ برای زرشک پلو نسبت به سلیقه میتوان از سینه ، فیله یا ران مرغ استفاده کرد. سس مرغ در این غذا بسیار مهم است و باید غلیظ و خوشرنگ باشد و در کنار مرغ یا به صورت جداگانه سرو شود. زرشک پلو را هم با برنج ایرانی و زعفران زیاد تهیه میکنند و برای اینکه برنج خوب قد بکشد، آن را آبکش میکنند.
طرز تهیهی این غذای خوشمزه بسیار ساده است و با فوت و فنهایی که ما به شما یاد میدهیم، میتوانید آن را خوشمزهتر و مجلسیتر تهیه کنید و دل همه را به دست بیاورید.
مواد لازم برای ۳ نفر
در تهیهی مرغ برای زرشک پلو نسبت به سلیقه میتوان از سینه ، فیله یا ران مرغ استفاده کرد. سس مرغ در این غذا بسیار مهم است و باید غلیظ و خوشرنگ باشد و در کنار مرغ یا به صورت جداگانه سرو شود. زرشک پلو را هم با برنج ایرانی و زعفران زیاد تهیه میکنند و برای اینکه برنج خوب قد بکشد، آن را آبکش میکنند.
طرز تهیهی این غذای خوشمزه بسیار ساده است و با فوت و فنهایی که ما به شما یاد میدهیم، میتوانید آن را خوشمزهتر و مجلسیتر تهیه کنید و دل همه را به دست بیاورید.
مواد لازم برای ۳ نفر
- ران یا سینه مرغ: ۲ تا ۳ تکه
- آب پرتقال: ۲ پیمانه
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
- پیاز رنده شده: ۲ عدد متوسط
- زرشک: سه چهارم پیمانه
- خلال پرتقال شیرین: ۳ قاشق غذاخوری
- خلال پسته: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
- فلفل دلمهای: نصف یک عدد
- کره: ۵۰ گرم
- زردچوبه، پودر کاری، فلفل سیاه، برگ بو، هل، چوب دارچین و نمک به میزان لازم
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !