امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه سالاد الویه به شکل هویج +تصاویر
#1
این سالاد الویه زیبا و استثنایی، همراه با نان یک ایده خوب برای تولدها و مهمانی های عصرانه است.
آماده سازی: 2 ساعت
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه (برای 3 نفر) :
آرد به میزان لازم

شیر نصف لیوان
خمیر مایه 1قاشق غذاخوری
نمک 1قاشق غذاخوری
شکر نصف قاشق غذاخوری
آب ولرم نصف لیوان
روغن یک سوم لیوان
طرز تهیه خمیر نان الویه با نان به شکل هویج:
شما می توانید از این خمیر قیفی شکل برای پیتزا یا سالاد الویه و سالاد مرغ هم استفاده کنید.
1. خمیرمایه و شکر را مخلوط می کنیم و آب ولرم اضافه می کنیم و درب ظرف را می گذاریم و اجازه می دهیم ۱۰ دقیقه در یک جای گرم و تاریک مثل داخل کابینت بماند تا عمل بیاید.
2. شیر را کمی گرم می کنیم و با روغن و مایه خمیر فعال شده مخلوط می کنیم بعد آرد و نمک را مخلوط و الک کرده و به مخلوط اضافه می کنیم.
3. آرد را تا جایی که خمیر به دست نچسبد اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم و یک پارچه یا سلفون روی خمیر می اندازیم . به مدت ۲ ساعت می گذاریم در یک جای گرم تا حجم خمیر دو برابر شود.
4. بعد از خمیر گلوله های کوچکی برمی داریم و به شکل نوارهای بلند درمی آوریم قیف را کمی چرب کرده و نوارها را دور آن می پیچیم (تا بالای قیف نپیچید).
[عکس: 1ab46cfdeb.jpg]
[عکس: 51deb2672c.jpg]
5. بعد روی خمیرها را زرده تخم مرغ می زنیم می توانید از زعفران دم کرده هم استفاده کنید. این طوری نان های خوش رنگ تری دارید.
[عکس: 6991f9ec74.jpg]
6. قیف ها را داخل فر از قبل گرم شده می گذاریم تا با دمای ۱۷۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد. قیف ها را سرپا در سینی فر بگذارید.
7. پس از پختن و سرد شدن سالاد الویه آماده شده را داخل قیف ریخته و با برگ تربچه یا کاهو یا کلم بروکلی تزئین کنید.
[عکس: 243a01a97e.jpg]
[عکس: 4273401935.jpg]
نکات
1) دوستان عزیز اگر قیف مخصوص در دسترستان نیست می توانید با استفاده از فویل آلومینیوم (اگر ضخیم باشد بهتر است) قیف بسازید اگر داخل قیف ها را با فویل پر کنید بهتر است زیرا دیگر هنگام پیچیدن خمیر تو رفتگی پیدا نمی کند.
2) اگر وقت یا حوصله خمیر درست کردن را ندارید می توانید از پودر آماده خمیر پیتزا استفاده کنید.
3) بهتر است بعد از درست کردن خمیر آن را به قیف ها بپیچید، قیف ها را در سینی فر بگذارید و روی آن را نایلون بگیرید و در جای گرم قرار دهید تا خمیر به عمل آید این گونه هویج های پوک تر و نرم تری خواهید داشت.
[عکس: f2dd3cb432.jpg]
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
مرسیxcvl
بعد تو تمام خنده هام پراز غمه....
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 949 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
Tongue سالاد ماکارونی arom 3 324 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۵۰ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 886 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
4 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
لیلی (۱۹-۰۵-۹۴, ۰۶:۵۴ ب.ظ)، Neda0077 (۰۵-۰۵-۹۴, ۰۹:۵۴ ق.ظ)، hasti100 (۰۸-۰۵-۹۴, ۰۴:۰۰ ب.ظ)، زمرد (۲۴-۰۹-۹۴, ۰۱:۱۰ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان