امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
| طرز تهیه شیرینی دارچینی |
#1
[عکس: a024152182213102a.jpg]
مواد لازم:مارگارین نصف پیمانه
کره نصف پیمانه
شکر یک پیمانه + یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1 قاشق چای خوری
آرد 2 پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
دارچین نصف قاشق چای خوری+ 1 قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ 1 عدد
گردوی خرد شده نصف پیمانه طرز تهیه:
[color=red]*
دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی‌گراد) تنظیم نمایید. قالب یا ظرفی را که برای پخت شیرینی آماده کرده‌اید، با کمی کره چرب کنید.
* مارگارین، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند. سپس زرده تخم مرغ و وانیل را به آن‌ها بیفزایید.
* آرد، نمک و نصف قاشق چای خوری دارچین را با هم مخلوط کنید و به سایر مواد بیفزایید.
* خمیر را داخل قالب بریزید. سفیده تخم مرغ را بزنید تا کف کند. سپس آن را روی سطح خمیر بمالید.
* یک قاشق غذاخوری دارچین و یک چهارم پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و همراه با گردوی خرد شده، روی خمیر بپاشید.
* قالب را 15 الی 17 دقیقه داخل فر گرم شده، قرار دهید. زمانی که شیرینک هنوز گرم است آن را به شکل لوزی‌های کوچک، برش بزنید و وقتی کاملاً سرد شد، آن‌ها را از داخل قالب بیرون بیاورید.
شیرینک، تحفه ای است تقدیم شیرینی وجودتان. !
انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی - تبیان
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 899 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 859 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 191 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان