۲۸-۱۲-۹۶، ۱۰:۳۵ ب.ظ
طرز تهیه شیرینی پسته ای و بادامی
مواد لازم برای شیرینی پسته ای و بادامی :
آرد۲۵۰ گرمپودر قند۱۵۰ گرمروغن ۵۰ گرمیا روغن جامد ۱۵۰ گرمپودر پسته یا پودر بادام ۱۳۰ گرم روش تهیه شیرینی پسته ای و بادامی :
روغن و پودر قند را با همزن برقی هم می زنیم تا یکدست شود سپس آرد را اضافه کرده ورز می دهیم تا مواد یکدست شود سپس پودر پسته یا پودر بادام را به کل مواد اضافه می کنیم ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف بدست آید سپس با وردنه خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز می کنیم و قالب می زنیم و در سینی فر با فاصله از یکدیگر می چینیم و در مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بپزد.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !