۲۸-۱۲-۹۶، ۱۰:۳۱ ب.ظ
طرز تهیه شیرینی گردویی
مواد لازم برای شیرینی گردویی :
شکلات شیری100 گرمکره100 گرم پودر شکر70 گرمتخم مرغ1 عدد وانیل1/8 قاشق چایخوریپودر گردو100 گرمدارچین1 قاشق سوپخوری آرد200 گرمگردوبه میزان لازمطرز تهیه شیرینی گردویی :
شکلات را خرد و بن ماری کنید و اجازه دهید تا سرد شود. کره + پودر شکر + تخم مرغ + وانیل را با همزن برقی 1 دقیقه بزنید. شکلات سرد شده + پودر گردو + دارچین را اضافه کنید و با لیسک کاملا مخلوط کنید و در مرحله آخر آرد را اضافه کنید.
به خمیر حدودا نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید و از مواد به اندازه ی گردو کوچک بردارید و در دست گلوله کنید و در سینی چرب نشده بچینید و روی خمیرها نصف گردو بگذارید و کمی فشار دهید. در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بچینید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !