۱۱-۰۷-۹۳، ۰۵:۴۳ ب.ظ
معمولا در سفره های افطاری از فرنی و شیربرنج زیاد استفاده میشه و دلیل این پرطرفداری سبک بودن، شیرینی و خوشمزه بودنشون هست. فرنی اگر شیرینیش زیاد نباشه (اگر شما هم مثل من زیاد شیرین رو دوست ندارین) میتونه گلو رو نرم و صاف کنه، معده رو گرم کنه و آمادگی برای صرف شام و افطار رو فراهم میکنه. اگر هم شیرینیش زیاد باشه میتونین به همراه نون و یا چایی نوش جان کنین. در آموزش آشپزی امروز طرز تهیه فرنی رو قرار دادیم
مواد لازم برای تهیه فرنی:
مواد لازم برای تهیه فرنی:
- شیر 3 لیوان
- آرد برنج 1 لیوان
- آب 3 لیوان
- شکر 2/3 لیوان
- گلاب (در صورت تمایل) 3 قاشق سوپ خوری
- زعفران ( در صورت تمایل) به مقدار لازم
تا حرف دلتو میزنی دلشو میزنی