طرز تهیه مربای به تصویری
مواد لازم برای تهیه مربا به :
یک عدد لیمو درشت برای تهیه نصف فنجان آب لیمو تازه، چهار لیوان شکر معادل یک کیلو گرم
یک قاشق مرباخوری پودر هل کوبیده، یک کیلو به خرد کرده (حدود یک کیلو و صد گرم به خرد نکرده نیاز می باشد)
روش تهیه مربا به :
یک کیلو به خرد کرده، یک کیلو شکر (معادل 4 لیوان سرپر)، یک کیلو آب (معادل 4 لیوان)، را در یک قابلمه ریخته، روی شعله متوسط دم می کنیم.
یک قاشق مربا خوری هل کوبیده را به مربا اضافه کرده تا مربا حدود 2 الی 3 ساعت با بخار زیاد بپزد و رنگ بیندازد. (باید مرتب بخار از دم کنی بیرون بیاید تا مربا قرمز شود) وقتی مربا قوام آمد، نصف فنجان آب لیمو تازه را اضافه کرده، هم می زنیم و بعد شعله را خاموش می کنیم.
مربا به آماده می باشد. در قابلمه را گذاشته تا مربا آرام آرام سرد شود. (در حین سرد شدن چند مرتبه آن را هم می زنیم) سپس در ظرف دربسته ریخته در یخچال می گذاریم.
خواص به : عقل را زیاد ، قلب ضعیف را نیرومند و معده را تمیز میکند بر نیروی دل می افزاید و ترسو را شجاع و فرزند را نیکو میکند و کسی که آن را بخورد خداوند تا چهل روز حکمت را به زبان او جاری میکند و همّ ( نگرانی ) را میبرد بخیل را بخشنده میکند و کسی که سه روز ناشتا آن را بخورد ذهنش صاف میشود و بر حلم و علم او می افزاید و از کید شیطان و لشکریان او حفظ مینماید.
اموزش مربای به,طرز تهیه مربای به,مواد لازم مربای به,مربای به خوشمزه,درست کردن مربای به,تزیین مربای به,تهیه مربای به,مربای به صبا,انواع مربا کمپوت مارمالاد
مواد لازم برای تهیه مربا به :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
شکر یک کیلو
**
به یک کیلو
**
هل کوبیده یک قاشق مربا خوری
**
با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه شش کاسه ماست خوری از ” مربا به“ خواهیم داشت.یک عدد لیمو درشت برای تهیه نصف فنجان آب لیمو تازه، چهار لیوان شکر معادل یک کیلو گرم
یک قاشق مرباخوری پودر هل کوبیده، یک کیلو به خرد کرده (حدود یک کیلو و صد گرم به خرد نکرده نیاز می باشد)
روش تهیه مربا به :
یک کیلو به خرد کرده، یک کیلو شکر (معادل 4 لیوان سرپر)، یک کیلو آب (معادل 4 لیوان)، را در یک قابلمه ریخته، روی شعله متوسط دم می کنیم.
یک قاشق مربا خوری هل کوبیده را به مربا اضافه کرده تا مربا حدود 2 الی 3 ساعت با بخار زیاد بپزد و رنگ بیندازد. (باید مرتب بخار از دم کنی بیرون بیاید تا مربا قرمز شود) وقتی مربا قوام آمد، نصف فنجان آب لیمو تازه را اضافه کرده، هم می زنیم و بعد شعله را خاموش می کنیم.
مربا به آماده می باشد. در قابلمه را گذاشته تا مربا آرام آرام سرد شود. (در حین سرد شدن چند مرتبه آن را هم می زنیم) سپس در ظرف دربسته ریخته در یخچال می گذاریم.
خواص به : عقل را زیاد ، قلب ضعیف را نیرومند و معده را تمیز میکند بر نیروی دل می افزاید و ترسو را شجاع و فرزند را نیکو میکند و کسی که آن را بخورد خداوند تا چهل روز حکمت را به زبان او جاری میکند و همّ ( نگرانی ) را میبرد بخیل را بخشنده میکند و کسی که سه روز ناشتا آن را بخورد ذهنش صاف میشود و بر حلم و علم او می افزاید و از کید شیطان و لشکریان او حفظ مینماید.