امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه مربا و مارمالاد نارنگی؛ خوشمزه و خلاقانه
#1
نارنگی سرشار از منیزیم، فسفر، کلسیم، ویتامین‌های C.، A.، B۱، B۲ و … می‌باشد و میوه ترش و شیرین با عطر و طعم عالی می‌باشد، که برای تهیه مربا و مارمالاد می‌توان از این میوه استفاده کرد. در این مطلب طرز تهیه مربای نارنگی و نحوه پخت مارمالاد نارنگی را برای علاقمندان به تهیه انواع مربا و مارمادلاد به اشتراک خواهیم گذشت، که امیدواریم مورد پسندتان واقع گردد.
مربای نارنگی
درست کردن مربا از مرکبات باعث ایجاد طعم‌های متفاوت و بسیار خوشمزه‌ای می‌شود، در آموزش‌های گذشته با تهیه مربای پرتغال، مربای پوست پرتقال آشنا شدید در این مطلب شما را با مربای دیگر خانواده پرتقال یعنی نارنگی آشنا می‌سازیم.
[عکس: 1991458_711.jpg]
مواد مورد نیاز
  • نارنگی: یک کیلو
  • شکر: یک کیلو
  • زعفران دم کشیده: نصف استکان
  • وانیل: به مقدار کمی
طرز تهیه مربای نارنگی
۱. ابتدا نارنگی‌ها را بشویید، بعد از پوست گرفتن، آن‌ها را به صورت حبه حبه جدا کنید.
۲. یک کیلو شکر را به همراه آب (به میزان کافی) درون قابلمه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید، پس از به جوش آمدن آب، نارنگی‌های حبه حبه شده را به آن اضافه کنید، تا بپزد.
مراحل تهیه مربای نارنگی
۳. در ادامه طرز تهیه مربای نارنگی باید دقیقه ۱۰ بیش از برداشتن قابلمه از روی حرارت، وانیل و زعفران دم کشیده را به آن اضافه کنید.
۴. پس از پختن کامل نارنگی‌ها و غلظت پیدا کردن، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
۵. حال مربای نارنگی آماده شده است، پس از سرد شدن کامل مربا، آن را درون ظرف شیشه‌ای در بسته بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

مارمالاد نارنگی
مارمالاد نارنگی از جمله مارمالاد‌های خوش طعم و خوشمزه و لطیف می‌باشد و انواع شیرینی‌ها و دسر‌ها و کیک‌ها را با آن تهیه و یا تزیین کرد و یا به عنوان صبحانه میل نمود.
[عکس: 1991459_685.jpg]
مواد لازم
  • نارنگی بدون پوست: یک کیلو
  • شکر: یک کیلو
  • پودر ژلاتین: یک و نیم ورق ژلاتین (یک قاشق چایخوری)
دستور تهیه مارمالاد نارنگی
۱. پس از شستن و گرفتن پوست نارنگی ها، پوست دوم آن را نیز بگیرید. زیرا برای شفاف شدن نارنگی تنها باید از قسمت فیله نارنگی (قسمت گوشتی نارنگی) استفاده نمایید.
۲. سپس فیله‌ها را داخل یک ظرف لعابی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و ظرف را به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.
۳. در مرحله بعد ظرف را از یخچال خارج کنید و روی شعله گاز با حرارت ملایم بگذارید.
۴. سپس پودر ژلاتین را درون آب سرد (به میزان ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری) حل کنید.
۵. پس از گذشت ۳۰ دقیقه، محلول پودر ژلاتین و آب را به مواد دیگر اضافه نمایید. بعد از ۵ دقیقه مارمالاد آمده می‌شود ومی توانید آن را از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن، مارمالاد نارنگی را داخل شیشه در بسته بریزید و درون یخچال نگهداری نمایید.
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی؛ دلبرِ همیشه جذاب صنم بانو 3 99 ۱۷-۱۲-۲، ۰۲:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: hamideh1403
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 823 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 835 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
taranomi (۲۷-۱۲-۹۷, ۰۸:۵۹ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان