امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه پاناکوتای زعفرانی
#1
[عکس: %D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%A7%DA%A9%D9%88%D8%...%DB%8C.jpg]


طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفران است. در این مطلب آموزش پاناکوتای زعفرانی را برای شما در نظر گرفته ایم.


مواد لازم برای پاناکوتای زعفرانی

شیر یک و نیم پیمانه

خامه یک بسته(پاکت صورتی)

شکر نصف پیمانه

پودر ژلاتین دو قاشق سوپخوری

زعفران به میزان لازم

طرز تهیه پاناکوتای زعفرانی

شیر و خامه رو به هم خوب مخلوط میکنیم. مخلوط شیر و خامه + شکر + ژلاتین رو روی حرارت خیلی ملاییم قرار میدیم. و مداوم هم میزنیم تا خامه بپزه. توجه بفرمایید بپزه نه جوش بیاد!
مواد رو هم میزنیم تا همه حل شده. زعفران رو که خیلی غلیظ دم کردیم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حباب در گوشه ی ظرف ایجاد بشه. این حباب نشون میده که خامه داره میپزه.
[عکس: %D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%A7%DA%A9%D9%88%D8%...%DB%8C.jpg]
و وقتی موادمون غلیظ شد زیر شعله رو خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم. این دسر رو توی یخچال بزارید تا کمه کم 12 ساعت بمونه و ببنده. هر چی بیشتر بمونه راحتتر از قالب در میاد.
[عکس: %D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%A7%DA%A9%D9%88%D8%...%DB%8C.jpg]
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 921 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 869 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 198 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
لیلی (۱۳-۰۵-۹۴, ۰۴:۱۴ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان