امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه پاناکوتای ژله نارنگی و انبه
#1
این دسر، دسری خوشمزه و مجلسی است که برای مهمانی ها مناسب است.
 
مواد لازم پاناکوتا:
 
  • خامه فرم گرفته: 2 پیمانه
  • شکر: یک چهارم پیمانه
  • اسانس وانیل: یک و یک دوم ق چ
  • شیر سرد: یک چهارم پیمانه
  • پودر ژلاتین: دو و یک چهارم ق چ
مواد لازم لایه ژله:
 
  • انبه (پوره شده): 1 عدد
  • شکر: 2 الی 3 ق چ
  • پودر ژله نارنگی نوشین: 1 بسته
  • آب: به مقدار لازم
 
[عکس: 1367658_794.jpg]
طرز تهیه:
1. برای تهیه لایه پاناکوتا، شیر را در ظرف مناسبی بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و حدود 5 الی 10 دقیقه کنار بگذارید. خامه فرم گرفته و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود، ظرف را از روی حرارت بردارید (قبل از اینکه خامه به جوش آید)، مخلوط ژلاتین را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. این مخلوط را از صافی عبور داده و در ظرف های سرو بریزید و اجازه دهید در مجاورت دمای محیط خنک شود. روی آنها سلفون کشیده و حداقل 2 ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید.
2. برای تهیه لایه ژله، پودر ژله نارنگی را مطابق دستورالعمل روی بسته آن آماده کنید. انبه را پوست کنده و پوره کنید. سپس آن را به همراه یک دوم الی یک چهارم پیمانه روی حرارت قرار دهید. شکر را اضافه کنید پس از اینکه شکر کاملا حل شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و ژله را به آن اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را از صافی عبور داده (در صورت تمایل) و پس از اینکه کاملا خنک شد، روی لایه پاناکوتای داخل ظرف های سرو بریزید چند ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد سپس سرو کنید.
شاد باش، نه یک روز بلکه هزاران سال
بگذار آوازه شاد بودنت چنان در شهر بپیچد
که رو سیاه شوند
آنانکه بر سر غمگین کردنت شرط بندی کرده اند.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
دهنم آب افتاد ، من انبه دوس دارم Tongue
اینجا همه ی برادران قابیلند
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
دوس ندارم خوشمزه نیس برام xcvl
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی؛ دلبرِ همیشه جذاب صنم بانو 3 100 ۱۷-۱۲-۲، ۰۲:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: hamideh1403
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 823 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
Tongue ژله بستنی arom 0 119 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: arom

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
5 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
ملکه برفی (۰۸-۰۶-۹۶, ۱۲:۲۴ ب.ظ)، صنم بانو (۰۸-۰۶-۹۶, ۰۹:۵۴ ب.ظ)، دخترشب (۰۸-۰۶-۹۶, ۰۲:۳۰ ب.ظ)، taranomi (۰۸-۰۶-۹۶, ۰۵:۵۷ ب.ظ)، بهار نارنج (۱۵-۰۶-۹۶, ۰۱:۲۸ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان