اطلاعیه رمان

[*] برخی از جدید ترین رمانهای انجمن ایران رمان
[*] رمان گل سر شکسته|دختر علی کاربر انجمن ایران رمان
[*] رمان ییلاق دلپذیر | اسماء کرمی پور کاربر انجمن ایران رمان
[*] رمان فرنگیس | ژاله صفری کاربر انجمن ایران رمان
[*] رمان سراب رد پای تو|maryamalikaniکاربر انجمن ایران رمان
[*] برای خواندن رمان مد نظرتون : پس از عضویت در انجمن به یکی از مدیرا پیام بدین و اسم رمان رو عنوان کنید تا رمان بررسی بشه
[*] برای ثبت نام کلیک کنید:لینک ثبت نام


طرز تهیه پای شکلات با چوب شور
زمان کنونی: ۰۵-۰۱-۹۸، ۰۷:۱۲ ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: محبوب
آخرین ارسال: محبوب
پاسخ 1
بازدید 163

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه پای شکلات با چوب شور
#1
وب‌سایت روزیاتو: چوب شور که تا به حال حتما خورده اید؟ امروز می خواهیم طرز تهیه نوعی پای شکلات را به شما آموزش دهیم که در آن از چوب شور استفاده شده است.
مواد لازم:
  • برای نان پریتزل
  • ۵ پیمانه چوب شور خرد شده
  • ۸ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • یک سوم پیمانه شکر قهوه ای
  • برای فیلینگ شکلات
  • یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت
  • ۱٫۵ پیمانه شکر
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک
  • ۴ عدد زرده تخم مرغ
  • ۳ پیمانه شیر
  • ۲۰۰ گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده
  • ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه
[عکس: 996017_393.jpg]
طرز تهیه:

۱- فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲- در یک کاسه، چوب شورها، کره و شکر قهوه ای را با یکدیگر مخلوط نمایید. سپس آنها را درون قالب پای ریخته و فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند.

۳- نان پریتزل را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی گردد، سپس در دمای اتاق بیرون بگذارید تا خنک شود.

۴- در این مرحله، در یک شیرجوش متوسط، نشاسته ذرت، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید.

۵- زرده تخم مرغ و شیر را اضافه نموده و روی حرارت متوسط آنها را به مدت ۶ دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست گشته و به غلظت پودینگ برسند.

۶- پس از رسیدن به غلظت موردنظر، زیر شعله را خاموش نموده و خرده های شکلات، وانیل، کره و آب لیمو ترش را بیفزایید.

۷- مواد را به اندازه ای هم بزنید که کاملا یکدست و لطیف شود.

۸- سپس آن را درون نان پریتزلِ پخته و سرد شده بریزید و با کاردک سطحش را صاف نمایید.

۹- پای را بدون هیچ پوششی به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت و آماده سرو گردد.
هرگز از تلاش برای به دست آوردن آنچه در طلبش هستید دست نکشید

صبر کردن سخت است اما حسرت،مشکل تر
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مربا و مارمالاد نارنگی؛ خوشمزه و خلاقانه taranomi 0 5 ۲۷-۱۲-۹۷، ۰۸:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi
  طرز تهیه آش اوماج؛ غذای محلی آذربایجان شرقی taranomi 0 4 ۲۷-۱۲-۹۷، ۰۸:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi
  طرز تهیه کالاماری سوخاری؛ طعمی بی‌نظیر از دل خلیج فارس taranomi 0 3 ۲۷-۱۲-۹۷، ۰۸:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi
  طرز تهیه میگو سوخاری؛ این خوشمزه های پفکی taranomi 0 4 ۲۷-۱۲-۹۷، ۰۸:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi
  طرز تهیه چوب شور خانگی؛ میان وعده‌ای دلپذیر! taranomi 0 11 ۱۰-۱۲-۹۷، ۰۷:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi
  طرز تهیه مرغ پاپکورنی به همراه اطلاعات تغذیه‌ای آن taranomi 0 9 ۱۰-۱۲-۹۷، ۰۶:۵۸ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi
  آموزش تهیه خوراک مرغ و برنج قهوه‌ای taranomi 0 14 ۰۵-۱۲-۹۷، ۱۲:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: taranomi
  طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار! taranomi 0 6 ۰۵-۱۲-۹۷، ۱۲:۰۲ ق.ظ
آخرین ارسال: taranomi
  طرز تهیه کره پسته کرمی taranomi 0 10 ۰۴-۱۲-۹۷، ۱۰:۵۱ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi
  طرز تهیه برنج جولاف؛ غذای خوشمزه آفریقایی taranomi 0 7 ۰۴-۱۲-۹۷، ۱۰:۴۹ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
آیداموسوی (۰۵-۰۷-۹۵, ۰۲:۳۲ ب.ظ)، محبوب (۲۹-۰۶-۹۵, ۰۶:۰۱ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان