امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه پیاز سوخاری مرحله به مرحله
#1
پیاز سوخاری که به آنیون رینگ (پیاز حلقه ای، onion rings) هم در رستوران ها معروف هستش، یکی از سوخاری های خوش قیافه و خیلی خوش مزه است. پیاز سوخاری برعکس شکل و شمایلش که گول زنه خیلی راحت و بدون دردسر درست میشه و منم در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میگم. امیدوارم تا توی خونه این پیش غذا رو درستش کنین و از طعم و مزه اش لذت ببرین.
[عکس: cheese-onion-540x540.jpg]
888888
پیاز سوخاری
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری

پیاز خام
آرد گندم یا آرد سفید
آرد یا پودر سوخاری
تخم مرغ
نمک
زرچوبه

(مقدار مواد رو ذکر نکردم چون بستگی به این داره که در نهایت دوست دارین چقدر پیاز سوخاری داشته باشین)
888888

[عکس: -لازم-برای-تهیه-پیاز-سوخاری-540x540.jpg]
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری
ابتدا پیاز رو پوست کنده و میشوریم و بعد از خشک کردن حلقه حلقه میبریمشون. بهتره ضخامت حلقه ها بین ۱ تا ۱.۵ سانت باشه.
[img]https://www.2nafare.com/wp-content/uploads/2017/11/حلقه-کردن-پیاز-ها-540x540.jpg[/img]
حلقه کردن پیاز ها
حالا مثل تصویر زیر حلقه ها رو از هم جدا میکنیم بهتره هر کدوم از حلقه ها دیگه از ۲ لایه پیاز بیشتر نباشه تا پیاز ها موقع سوخاری شدن نرم هم بشن و بپزن.
[img]https://www.2nafare.com/wp-content/uploads/2017/11/جدا-کردن-حلقه-ها-540x540.jpg[/img]
جدا کردن حلقه ها
حالا تخم مرغ رو داخل کاسه بشکونین و با مقدار کافی نمک و زرچوبه همش بزنین تا از لختی در بیاد.
[عکس: -تخم-مرغ-1-540x540.jpg]
زدن تخم مرغ
بقیه مراحل خیلی آسونه فقط کافیه اول حلقه پیاز خام رو به مخلوط تخم مرغ آغشته کنین.
[عکس: -کردن-پیاز-به-تخم-مرغ-540x540.jpg]
آغشته کردن پیاز به تخم مرغ
حالا تو آرد سفید یا گندم بغلتونینش.
[عکس: -در-آرد-1-540x540.jpg]
غلتاندن در آرد
بعد برای بار دوم به تخم مرغ آغشته اش کنین.
[عکس: -کردن-مجدد-به-تخم-مرغ-540x540.jpg]
آغشته کردن مجدد به تخم مرغ
در نهایت داخل آرد یا پودر سوخاری بغلتونینش.
[عکس: -در-آرد-سوخاری-540x540.jpg]
غلتاندن در آرد سوخاری
به همین زاحتی حلقه پیاز ما آماده سوخاری شدنه.
[عکس: -آماده-شده-540x540.jpg]
رینگ پیاز آماده شده
داخل یه قابلمه به مقدار کافی روغن بریزین و اجازه بدین تا روغن با حرارت متوسط خوب داغ بشه. حالا حلقه های پیاز رو داخل روغن بریزین تا سرخ و ترد و طلایی بشن. وقتی رینگ ها سرخ شدن از روغن درشون بیارین و روی یه دستمال بذارینشون تا روغن اضافیشون بره.
[عکس: -کردن-رین-ها-540x540.jpg]
سرخ کردن رینگ ها
حالا پیاز های سوخاری ترد و خوشمزه ما حاضرن و داخلشون هم خوب نرم شده. فقط دقت کنین تا پیاز رو با حرارت خیلی زیاد سرخ نکنین تا پیاز ها علاوه بر طلایی شدن به مرور زمان نرم هم بشن و بپزن … نوش جان
[عکس: -سوخاری-540x540.jpg]
پیاز سوخاری
بازنده میگه میشه اما سخته
برنده میگه سخته اما میشه


 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 880 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 850 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 179 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
sadaf (۱۰-۰۲-۹۹, ۰۶:۲۳ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان