امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه ژله مغزدار
#1
مشاهده: ۶
[عکس: 5a74e1568f01.jpg]
مواد لازم :
( این مقدار مواد برای 3 عدد گل رز کافیه )
ژله آلوئه ورا یا هر ژله ای که دوست دارید : 1 بسته
آبجوش 1 پیمانه : (در اینجا هر پیمانه 200 سی سی است )
بستنی وانیلی : 1 پیمانه
قالب گل رز
دنت توت فرنگی : 1 عدد ( می تونید بجای توت فرنگی از دنت وانیل یا موز یا شکلات هم استفاده کنید)
طرز تهیه :
فکر کنم بد نباشه یه نکته در مورد قالبهای سیلیکونی خدمتتون بگم ؛ قبل از اینکه بخواید مایع یا ژله مورد نظرتون رو در این قالبها بریزید بایستی قالب رو در یک سینی قرار بدین. چرا ؟ چون این قالبها انعطاف پذیرن و مایع شما با حرکت دست می ریزه .
[عکس: d617f14373.jpg]
ژله آلوئه ورا رو با یک پیمانه آبجوش مخلوط کنید .
[عکس: e8e6b1b06d.jpg]
بعد یک پیمانه بستنی بهش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا بستنی اون کمی آب بشه .
[عکس: 9a089cd309.jpg]
بعد بمدت 3 - 2 دقیقه با همزن هم بزنید . چرا ؟ بخاطر اینکه اگه کم هم بزنید خط جدایش بستنی و ژله کاملا مشخص خواهد شد .
[عکس: a38117ce44.jpg]
برای اینکه ژله بستنی راحت تر از قالب جدا بشه ، می تونید به مقدار خیلی خیلی کم ، داخل قالبتون رو چرب کنید ( البته من بعضی وقتها چرب نکردم و مشکلی نداشته ولی بد نیست شرط احتیاط رو رعایت کنید ).
[عکس: 976285d0d8.jpg]
با قاشق از مایع ژله بستنی در داخل قالب بریزید . به اندازه تقریبی 1 سانتیمتر سر قالب رو خالی بذارید ( یعنی نباید قالب رو تا آخر با این ژله پر کنید ) .بعد قالب رو در یخچال قرار بدین .
نکته : فقط نصف ژله بستنی رو استفاده کنید بقیه رو بعدا لازم داریم .
[عکس: 493301ebf3.jpg]
بعد از اینکه ژله کمی بست با یه قاشق قسمت مرکزی اونو بر می داریم .
نکته : ژله بایستی به اندازه ای سفت بشه که بتونید با قاشق قسمت مرکزی اونو جدا کرد شاید به اندازه یک ساعت ( یا کمی کمتر یا بیشتر) . اگه ژله زیاد سفت بشه یا اینکه چند ساعت داخل یخچال بمونه بعدا از همین محل به دو قسمت تقسیم خواهد شد . پس این نکته رو فراموش نکنید .
[عکس: 664ace0aee.jpg]
بعد قسمت خالی شده رو با دنت پر کنید .
[عکس: b2283181be.jpg]
عکس پایینی رو بخاطر این گرفتم که ببینید می شه تنوع رنگ و طعم داد . من در شکل پایینی از ژله انار و دنت وانیلی استفاده کردم . بهتره رنگهای اونا رو متضاد در نظر بگیرید تا قشنگ تر دیده بشه . پس برای ژله انار لزومی نداره گل رزها رو رنگ آمیزی کنید .
[عکس: ea5c58b905.jpg]
خوب بریم سر وقت ژله آلوئه ورای خودمون : اگه یادتون باشه گفتم که بایستی یه مقدار از ژله بستنی رو نگهدارید . بهتره ژله مورد نظر رو اندازه چند دقیقه روی بخار آب قرار بدین تا ولرم بشه . چرا ؟ خوب برای اینکه یه ذره از ژله قبلی رو حل کنه تا بعدا" از این ناحیه از هم جدا نشن .
حالا با قاشق خیلی آروم قسمتی از قالب که خالی مونده بود رو با ژله بستنی آلوئه ورا پر می کنیم .
بعد قالب رو بمدت چند ساعت در یخچال بذارید .
[عکس: 54ab4f3399.jpg]
برای جدا کردن ژله از قالبهای سیلیکونی ؛ ابتدا با چاقو دورتادور ژله رو آزاد کنید .
[عکس: 2799c92110.jpg]
بعد به دو روش می تونید ژله رو از قالب در بیارید :
1 - قالب رو در ظرف مورد نظرتون برگردونید و پشت قالب رو کمی با سشوار گرم کنید .
2 - یا اینکه مثل قالب های فلزی داخل تشت آبجوش بذارید ( البته برای اینکه ژله از قالب سیلیکونی جدا بشه بایستی زمان بیشتری {نسبت به قالبهای فلزی} داخل تشت آبجوش نگهداریم )
[عکس: c18bc19592.jpg]
خوب این هم یه ایده جدید دیگه ای بود برای درست کردن ژله . امیدوارم خوشتون بیاد .
می دونید وقتی این ژله رو می بینم یاد چی می افتم ؟ یاد آبنباتهایی که داخلش عسل هست و موقع خوردن کلی ذوق می کنی تا زودتر به اون قسمت عسل برسی .
سورپرایز جالبیه برای اطرافیانتون . حتما امتحان کنید .
[عکس: cedee7d560.jpg]
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
خیلی خوشم اومد از مدلش ، حتما امتحانش میکنمmara
بازنده میگه میشه اما سخته
برنده میگه سخته اما میشه


 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
من که یاد ندارم درست کنم برم بدم به کسی واسم درست کنه بخورم xcvlTongue
میگی عاشق بارونی ولی وقتی بارون میاد چتر رو سرت میگیری...

میگی عاشق پرنده ای ولی اونا رو تو قفس زندونی میکنی...

توقع داری بقیه نترسن وقتی میگی عاشقشونی؟!؟!؟!
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
واییییییی!
دستت درد نکنه حتما درس میکنم.
maramaramaramaramara



به این نتیجه رسیدم که بعضی چیزا رو دارم بعضیا چیزارو ندارم !
مثلا معرفت دارم ولی لنگه ندارم!
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
من ژله بستنی خوردم خیلی بدمزس Tongue
ماهی مـُرده آب میخواهد چه کار ؟!
گاهی برای مهربانی هم دیر است ...!
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 898 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
Tongue ژله بستنی arom 0 127 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 859 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان